Ποια είναι η διαφορά Άρη-Λέγκια για τη μεταγραφή του Μπράμπετς

Βασίλης Μάστορας26 Ιουλίου 2022



Υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον της Λέγκια Βαρσοβίας για τον Μπράμπετς! Οι Πολωνοί έχουν ενθουσιαστεί με τα προσόντα του παίκτη και έκαναν επίσημη πρόταση στους «κίτρινους».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πολωνία η πρόταση ήταν 500 χιλ. ευρώ και απορρίφθηκε χωρίς δεύτερη κουβέντα από τον Θόδωρο Καρυπίδη. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «κίτρινοι» αντιπρότειναν 2,5 εκατ. ευρώ, ποσό το οποίο κρίθηκε πολύ υψηλό από τους ανθρώπους της Λέγκια. Μετά από αυτή την εξέλιξη είναι άγνωστο αν οι Πολωνοί θα επανέλθουν με νέα πρόταση ή αν θα εγκαταλείψουν την περίπτωση της απόκτησης του Τσέχου αμυντικού.

Πάντως η Λέγκια, μία από τις κορυφαίες ομάδες της Πολωνίας δεν έχει αυτή την εποχή γεμάτα τα ταμεία της γιατί δεν συμμετέχει σε καμία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Προσπαθεί να κάνει το αγωνιστικό restart ακολουθώντας σφικτή οικονομική πολιτική. Προσφάτως πούλησε τον αρχηγό της ομάδας εισπράττοντας 1,3 εκατ. ευρώ, αλλά είναι άγνωστο να έχει τη διάθεση να αξιοποιήσει αυτά τα χρήματα για την απόκτηση του Μπράμπετς.




Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.