Ποδοσφαιρικός... μεσαίωνας: Νεκρός ο γιατρός του Νιγηρία-Γκάνα μετά την εισβολή οπαδών

Metrosport Team30 Μαρτίου 2022

Ο χθεσινός (29/3) αγώνας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022 ανάμεσα σε Νιγηρία και Γκάνα, σημαδεύτηκε από τα αιματηρά επεισόδια μετά το τέλος του αγώνα, με τους Eagles να αποκλείονται από το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Εκατοντάδες Νιγηριανοί εισέβαλαν στο γήπεδο προκαλώντας υλικές ζημιές στο στάδιό τους, ωστόσο αυτές οι απώλειες ήταν οι... λιγότερες, καθώς ο γιατρός του αγώνα έπεσε νεκρός.

Ο γιατρός Δρ. Τζόζεφ Καμπούνγκο που είχε επιφορτιστεί από την αφρικανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία τη διενέργεια αντιντόπινγκ κοντρόλ άφησε την τελευταία του πνοή, για λόγους που ακόμα δεν έχουν εξακριβωθεί.

Οι πληροφορίες ως τώρα αντιφάσκουν, καθώς κάποιες αναφέρουν πως έπεσε νεκρός από θανατηφόρο χτύπημα από το πλήθος που εισέβαλε στο γήπεδο, ενώ άλλες κάνουν λόγο για παθολογικά αίτια (ανακοπή).

Σε περίπτωση που αποδειχθεί πως ο γιατρός έπεσε νεκρός από αίτια των οπαδών της Νιγηρίας, τότε η ποινή για την χώρα προβλέπεται τεράστια, καθώς μπορεί να τιμωρηθεί με κεκλεισμένων των θυρών μέχρι και αποβολή από την επόμενη διεθνή διοργάνωση!

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.