Ποδοσφαιρική συνάντηση στο ματς του ΠΑΟΚ

Metrosport Team19 Σεπτεμβρίου 2021

Ο αγώνας του ΠΑΟΚ με την Λίνκολν του Γιβραλτάρ στην πρεμιέρα της φάση των ομίλων του UEFA Europa Conference League, έδωσε την ευκαιρία να ανταμώσουν παλαιοί γνώριμοι στο σύγχρονο καφενείο Καπετάνιος. 

Ο τέως γραμματέας του Yπουργείου Εργασίας Παναγιώτης Κοκκόρης ήταν ο εμπνευστής αυτής της σύναξης, συνεπικουρούμενος από τον επιχειρηματία Δημήτρη Μακρίδη, ο οποίος ήταν ο «εξ απορρήτων», του αείμνηστου Γιώργου Παντελάκη. Παρόντες οι δημοσιογράφοι Κυριάκος Θωμαΐδης και ο Γιώργος Μπούζος, ο Καθηγητής Παθολογίας του Α.Π.Θ. και Διευθυντής της Α΄ Προπαιδευτικής Παθολογικής Κλινικής του Π.Γ.Ν.Θ. ΑΧΕΠΑ, Χρήστος Σαββόπουλος και ο Γενικός Διευθυντής του Domotel Olympia κι υπεύθυνος επικοινωνίας της Καστοριάς, Βασίλης Χριστόπουλος.

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού, καθώς και στην ανάπαυλα μεταξύ των δύο ημιχρόνων, οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν πλήθος θεμάτων που αφορούσαν το ποδόσφαιρο, την πολιτική, τον τουρισμό, την Υγεία και το επίκαιρο θέμα της COVID-19

Μετά την λήξη του νικηφόρου αγώνα του ΠΑΟΚ, ο κ. Χριστόπουλος είχε την ευκαιρία να κάνει μια σχετική ενημέρωση για την νέα προσπάθεια της Καστοριάς, να επανέλθει εντός εύλογου χρονικού διαστήματος, δυναμικά, στα δρώμενα του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.