ΠΟ Ξηροκρήνης: Ανανέωση συνεργασίας

Metrosport Team07 Ιουνίου 2023

Ο ΠΟ Ξηροκρήνης ανανέωσε τη συνεργασία του με τον προπονητή Θόδωρο Κεχαΐδη και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Ο σύλλογος πέτυχε τον αγωνιστικό στόχο του, είσοδος στα play off ανόδου, ανάδειξη και βελτίωσης νεαρών ποδοσφαιριστών της ευρύτερης περιοχής και σύνδεση της Ακαδημίας με το ανδρικό τμήμα.
Μετά την ανανέωση της συνεργασίας ο Θόδωρος Κεχαΐδης επισήμανε:
Αποτελώ μέλος του συλλόγου απο 2018 και το νεο ξεκίνημα της ακαδημίας.
Σε όλο αυτό το διάστημα των 5 ετών, είχαμε μαζι με τον Γιώργο Κοβιτίδη,την υποστήριξη της διοίκησης τόσο στο εγχείρημα της ακαδημίας και την ανάπτυξη του οργανισμού του Π.Ο. Ξηροκρήνης συλλογικά όσο και πλέον στο ανδρικό τμήμα με το οποίο μου δόθηκε η ευκαιρία το περασμένο καλοκαίρι να κάνω τα πρώτα μου βήματα ως 1ος προπονητής.
Οι συνθήκες και το περιβάλλον εργασίας που συνάντησα, είναι αυτές που προσφέρουν την δυνατότητα σε εναν προπονητή να εργαστεί συγκεντρωμένα και μεθοδικά. Αυτός είναι και λόγος που κάνει την απόφαση μου για ανανέωση συνεργασίας εύκολη. Την δεδομένη στιγμή έχοντας κάνει αξιολόγηση της περσινής σεζόν σχεδιάζουμε το πρόγραμμα της μεταβατικής περιόδου καθώς και το πλάνο της νέας αγωνιστικής χρονιάς.
Ευχαριστώ τον Σύλλογο για την εμπιστοσύνη, τους ποδοσφαιριστές μου για την αφοσίωση και την προπονητική ομάδα που αποτελείται από τους Κώστα Παπαδόπουλο, Χάρη Πεκιαρίδη και Νίκο Γεροντή για την άψογη συνεργασία
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.