Πνίγηκε στις… γκάφες του ο ΠΑΟΚ!

Γιώργος Ζαΐρης04 Δεκεμβρίου 2020

Ναυάγησε στην Κύπρο ο ΠΑΟΚ και έστειλε στον βυθό τις όποιες ελπίδες είχε για να περάσει στην επόμενη φάση. Πολύ απλά διότι χθες ο Δικέφαλος του Βορρά έκανε τόσες γκάφες μαζεμένες που στα αλήθεια δυσκολεύομαι να θυμηθώ στο παρελθόν πότε τις είχα ξαναδεί.

Και το εντυπωσιακό είναι πως αυτές οι γκάφες ήρθαν από τις «κολώνες» της ομάδας και τους έμπειρους παίκτες. Λάθη από Κρέσπο και Βαρέλα που δεν δικαιολογούνται και ήρθε το κερασάκι στην τούρτα από τον Ελ Καντουρί στη φάση του πέναλτι. Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε πολύ για να… αποκλειστεί και είναι ξεκάθαρο πως αν μια ομάδα είχε πλησιάσει πρώτη στο δεύτερο γκολ (πριν το πετύχει η Ομόνοια) ήταν και πάλι η κυπριακή ομάδα στις αρχές του δευτέρου μέρους. Και αυτά τα λάθη δεν δικαιολογούνται από ποδοσφαιριστές που έχουν πολλά ευρωπαϊκά ματς και κυρίως πολλά παιχνίδια ως συμπαίκτες. Το 1-0 έγινε 1-1 πριν από το ημίχρονο με την γκολάρα του Τζόλη και όλα έδειχναν ότι ο ΠΑΟΚ θα έβρισκε τον τρόπο να πετύχει την ολική ανατροπή. Θα μπορούσε φυσικά να το κάνει αν ο Πόουσον έδινε το πέναλτι πάνω στον Σφιντέρσκι.

Τελειώνει το ημίχρονο 1-1, περιμένεις η ομάδα να βγάζει φωτιές στην επανάληψη, να πάρει βοήθειες από τις αλλαγές αλλά βλέπεις τελείως διαφορετικά πράγματα. Ο Γιαννούλης επηρεασμένος από τον τραυματισμό του με το ρίσκο τουΓκαρσία να μην βγαίνει αφού στο πρώτο μέρος ο Ουαγκέ παίζοντας από τα δεξιά και ο Σοάρες από τα αριστερά έδειχναν να πατούν σχετικά καλά. Ο ανύπαρκτος Σβαμπ έδωσε τη θέση του στον Μουργκ που σπατάλησε μια ακόμη ευκαιρία.

Η ώρα περνούσε, ο Τζόλης πνιγόταν στο άγχος του όπως και ο Σφιντέρσκι, ο Μπεργκ είχε διαβάσει καλά τον Αντρίγια και ο ΠΑΟΚ απλά κέρδιζε κόρνερ που περνούσαν ανεκμετάλλευτα. Μια η τεράστια ευκαιρία από τον Ελ Καντουρί και μια νωρίτερα από τον Σφιντέρσκι. Ούτε ο Μπίσεσβαρ έδωσε λύσεις και ήρθε η φάση του πέναλτι που ήταν η ταφόπλακα του ΠΑΟΚ. Δεν είναι σκληρό μάθημα η ήττα, είναι ξεκάθαρα η απώλεια ενός στόχου που είχε θέσει ο Δικέφαλος και σε αυτόν απέτυχε. Φυσικά και πρέπει να ανασυνταχθεί και να στρέψει το ενδιαφέρον του στο Πρωτάθλημα και στο Κύπελλο αλλά ο τρόπος που ο ΠΑΟΚ κατάφερε να αποκλειστεί μια αγωνιστική πριν το τέλος της φάσης των ομίλων είναι πικρός και πονά.
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.