Με σκληρή γλώσσα μίλησε για τις αντιδράσεις που συνάντησε στο νοσοκομείο «Αττικόν» ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, κάνοντας λόγο για «αχαΐρευτους κομμουνιστές» τους οποίους έχει...σιχαθεί.
Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο Υπουργός Υγείας υποστήριξε ότι η «Αριστερά ότι με τη μιζέρια της βλάπτει την Ελλάδα», αναφέροντας ότι «η Αριστερά είναι μεγάλο πρόβλημα γιατί όποιος δηλώνει αριστερός σημαίνει ότι δεν θέλει να χαρεί στη ζωή του. Τους πας στο Αττικόν, τους δείχνεις τα καινούργια ΤΕΠ, από τις 30 Οκτωβρίου θα έχει 36 κρεβάτια από 10, προσθέσαμε νοσηλευτές, γιατρούς τραυματιοφορείς, πήραμε μηχανήματα, προσλάβαμε ειδικούς για τις μικροβιολογικές και [...] σε μία τέτοια μέρα, που παρουσιάζονται δύο μεγάλα έργα στον ελληνικό λαό, πάνε και φωνάζουν, διαμαρτύρονται γιατί είναι μίζεροι. Τους έχω σιχαθεί πια αυτούς».
Μάλιστα, ο Άδωνις Γεωργιάδης επεσήμανε ότι κάλεσε το διαμαρτυρόμενο πλήθος να μπει στο νοσοκομείο, προκειμένου να μιλήσουν τα αιτήματά τους, αλλά άπαντες αρνήθηκαν, δηλώνοντας ότι «οι πολλές ευγένειες με την Αριστερά μας φέρανε εδώ. Η χώρα καταστράφηκε 50 χρόνια γιατί χαϊδεύαμε την Αριστερά. Εγώ αυτό δεν θα το κάνω».
Κληθείς δε να σχολιάσει γιατί τα εν λόγω άτομα συγκεντρώθηκαν στο νοσοκομείο, ο Υπουργός Υγείας απάντησε: «γιατί είναι κομμουνιστές. Γιατί είναι μίζεροι. Γιατί τη δουλειά τους, τη ζωή τους τη βλέπουν μέσα από την γκρίνια, τη μιζέρια και την αηδία. Δεν μπορείς να συνεννοηθείς με αυτούς τους ανθρώπους. Εγώ τους έχω σιχαθεί, δε μπορώ να τους βλέπω μπροστά μου. Μα την Παναγία, δε μπορώ να τους βλέπω».
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube