«Πλύση εγκεφάλου» από Λουτσέσκου

Κώστας Πετρωτός05 Ιουλίου 2021

Δεν υπάρχει μέρα που ο Ραζβάν Λουτσέκου να μην μιλήσει στους παίκτες του για το πώς πρέπει να επιδιώκουν και να αξιοποιούν την κατοχή μπάλας και το ίδιο έκανε και χθες το πρωί στη Νέα Μεσημβρία. Ο Ρουμάνος τεχνικός, τόσο πριν την έναρξη του προγράμματος, όσο και κατά την διάρκειά του, ανέλυσε ενώπιον των ποδοσφαιριστών του κινήσεις που πρέπει να κάνουν με ή χωρίς την μπάλα και πώς αυτές πρέπει να εντάσσονται σε ένα ομαδικό πλαίσιο.

Το θετικό για τον κόουτς του ΠΑΟΚ και τους συνεργάτες του ήταν ότι είχαν βοήθεια από τον καιρό. Η θερμοκρασία ήταν εμφανώς πιο χαμηλά σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες, ενώ βοήθησε την κατάσταση και το αεράκι που φυσούσε στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Το τεχνικό τιμ του Δικεφάλου έδωσε στους παίκτες ένα πρόγραμμα που είχε στην κυριολεξία τα πάντα. Αρχικά έγιναν μαθήματα τακτικής, ενώ στη συνέχεια δόθηκε έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας και αμέσως μετά ακολούθησε ένα σετ ασκήσεων φυσικής κατάστασης. Το πρόγραμμα έκλεισε με οικογενειακό διπλό σε μικρό χώρο.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.