Αρης: Πλησιάζει σε φορ και περιμένει για χαφ

Metrosport Team23 Ιουνίου 2022

Αν στο τέλος της εβδομάδας οι «κίτρινοι» έχουν πετύχει (τουλάχιστον) τέσσερις συμφωνίες, τότε πράγματι θα έχουν κάνει βήματα προς την κατεύθυνση ουσιαστικής ενίσχυσης του ρόστερ. Πληροφορίες της «Μ» αναφέρουν πάντως ότι βρίσκονται πολύ κοντά στον φορ ο οποίος θα έχει περισσότερο υποστηρικτικό ρόλο.

Για τη θέση του βασικού σέντερ φορ οι «κίτρινοι» είδαν την απώλεια μιας περίπτωσης ποδοσφαιριστή καθώς ήδη υπέγραψε σε άλλη ομάδα και παράλληλα διαπίστωσαν ότι τουλάχιστον αυτή την εποχή είναι αδύνατο να προσεγγίσουν τον Οσκαρ Εστουπινάν. Ο 25χρονος Κολομβιανός ήδη απέρριψε προτάσεις άνω του 1.000.000 ευρώ δείχνοντας ότι έχει αξιολογήσει πολύ ψηλά τον εαυτό του. Στη συζήτηση που έγινε με τον ατζέντη του παίκτη, Μανού Μπλάνκο, ο Αρης πήγε με… γεμάτο πορτοφόλι, όχι όμως και την πρόθεση να γίνει σκαλοπάτι ούτως ώστε να εξασφαλίσει ο παίκτης μεγαλύτερο συμβόλαιο. 

Γι’ αυτόν τον λόγο σημείωσε ότι θα κοιτάξει άλλες περιπτώσεις παικτών κι αν είναι διαθέσιμος ο παίκτης αργότερα, τότε ευχαρίστως θα κάνει μια κουβέντα μαζί του. Επί της ουσίας, δεν απέκλεισαν τίποτε και θα περιμένουν να πέσει το κασέ του παίκτη. Υπό αυτές τις συνθήκες δείχνουν ότι δίνουν προτεραιότητα στον φορ που θα έχει υποστηρικτικό ρόλο στην ομάδα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη βρέθηκε και μάλιστα οι συζητήσεις είναι σε προχωρημένο στάδιο προς την κατεύθυνση της συμφωνίας πριν το τέλος της εβδομάδας. Σίγουρα πρόκειται για ποδοσφαιριστή με… καταβολές από τη Λατινική Αμερική.

Στο μεταξύ, εντός 24ώρου αναμένεται να υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη στην υπόθεση του Ραφαέλ Καμάτσο. Αυτό δεν σημαίνει ότι βρέθηκε η χρυσή τομή στις συζητήσεις με τη Σπόρτιγκ Λισαβόνας για τη μοιρασιά του συμβολαίου του παίκτη καθώς ο Αρης έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν σκοπεύει να αναλάβει την πληρωμή ποσοστού μεγαλύτερου του 30-40 τοις εκατό από τη στιγμή που αυτό ανέρχεται στο ποσό των 1.3 εκατομμυρίων ευρώ. Θα υπάρξει ουσιαστική εξέλιξη γιατί πλέον τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει. Ηδη οι «κίτρινοι» έχουν αφιερώσει πολύ χρόνο, «καίγονται» στο να γεμίσουν το ρόστερ τους ενόψει της αναχώρησης της αποστολής για την Αυστρία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας το οποίο περιλαμβάνει φιλικούς αγώνες και φυσικά το πρώτο επίσημο παιχνίδι θα γίνει σε λιγότερο από έναν μήνα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.