Πλημμύρισε μπάσκετ η Νέα Παραλία με συμπαραστάτη τη Metromedia

Στέλιος Παρθενάκης30 Μαΐου 2022

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών έκλεισε χθες το διήμερο τουρνουά 3on3 "Τάπα στη βία και το ρατσισμό" στη Θεσσαλονίκη, το οποίο σημαδεύτηκε από τη συμμετοχή 1200 ατόμων, την παρουσία του πρωταθλητή Ευρώπης και δευτεραθλητή κόσμου με την εθνική μας ομάδα Λάζαρου Παπαδόπουλου, του Γιάννη Γιαννούλη, πολλών εν ενεργεία αθλητών καθώς των αθλητών με αμαξίδιο, αλλά και πολλών άλλων.


Ο όμιλος Metromedia αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια για δυο μέρες με τη φιλοξενία σημαντικών προσωπικοτήτων της πόλης και όχι μόνο. Ο Δήμαρχος Κώστας Ζέρβας, ο Νίκος Ζεϊμπέκης, Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νεολαίας και Εθελοντισμού, ο Μιχάλης Γιαννακίδης, ο Γιάννης Γιαννούλης, ο Γιώργος Καμπερίδης, ο Γιώργος Χαλβατζάκης, ο Σάββας Λόρτος και πολλοί άλλοι πέρασαν χθες από τη Νέα Παραλία. 


Ο Κώστας Ζέρβας μιλώντας στο μπουθ του Μετρόπολις τόνισε σχετικά. «Είναι ξεκάθαρη η ανάγκη να φιλοξενήσει η πόλη τέτοιες διοργανώσεις. Η Θεσσαλονίκη θα πρέπει να είναι πρωταγωνίστρια σε τέτοια ζητήματα και ο αθλητισμός είναι μια διέξοδος για τη νεολαία. Το μπάσκετ είναι αγαπημένο άθλημα και γιοα μένα, οπότε εύχομαι σύντομα να έχουν επιτυχίες».


Ο Κώστας Αλεξανδρίδης ήταν η ψυχή του τουρνουά, ενώ βέβαια οι νικητές όλων των κατηγοριών παρέλαβαν τα βραβεία τους. Η δεύτερη ημέρα ολοκληρώθηκε νωρίτερα λόγω της κακοκαιρίας μέσα σε κλίμα χαράς και ικανοποίησης. Πάνω από 200 ομάδες διαγωνίστηκαν για 2 ημέρες σε 14 γήπεδα και έδειξαν γιατί το μπάσκετ στα ανοικτά γήπεδα είναι η καλύτερη εκτόνωση!

Η Κατερίνα Σεφερλή, ο Αλέξανδρος Ανεσιάδης και ο Στέλιος Παρθενάκης ήταν εκεί για να δώσουν το τόνο από τον όμιλο Metromedia με την ελπίδα να ακολουθήσουν και άλλα τέτοια μπασκετικά γεγονότα.

Τέλος, πολύς κόσμος είχε τη δυνατότητα να διαγωνιστεί σε τρίποντα και βολές, τα παιδία να ξεφύγουν και φυσικά οι διοργανώσεις του ΠΣΑΚ θα συνεχιστούν και σε άλλες πόλεις!



Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.