Το «Κλεάνθης Βικελίδης» πληγώνει τον Άρη

Metrosport Team06 Φεβρουαρίου 2022

Μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες που τον έφεραν κοντά στα πλέι οφ, ο Αρης γύρισε ξανά στα παλιά και ηττήθηκε από τον Βόλο με 0-2.

 Η ομάδα του Μάντζιου ήταν καλύτερη σε όλο το διάστημα του αγώνα, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες, είχε υπομονή αλλά έχασε την αυτοσυγκέντρωσή της για έξι λεπτά προς το τέλος του αγώνα και με ένα ολέθριο λάθος του Ντιαγέ δέχθηκε το 0-1 και στη συνέχεια στην αντεπίθεση το 0-2.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που οι «κιτρινόμαυροι» αδυνατούν να πάρουν το αποτέλεσμα μέσα στο «σπίτι» τους και χάνουν τρεις βαθμούς. 

Στα 10 παιχνίδια που έχουν δώσει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έχουν αφήσει 12 ολόκληρους βαθμούς. Μετρούν πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες ενώ έχουν δεχθεί εννέα τέρματα. 

Συγκεκριμένα, ο Άρης έχει φέρει ισοπαλία με ΟΦΗ, Απόλλωνα Σμύρνης, Λαμία, έχει ηττηθεί από ΠΑΣ Γιάννενα και ΝΠΣ Βόλο ενώ έχει πανηγυρίσει κόντρα σε Παναθηναϊκό, Παναιτωλικό, Αστέρα Τρίπολης, Ιωνικό και ΑΕΚ. 

Η συγκομιδή βαθμών στην έδρα του είναι αποκαρδιωτική και σίγουρα θα πρέπει να βρεθεί λύση ώστε να μπορέσει να μπει στα πλέι οφ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.