Πλιάτσικας: «Άλλο τραγούδι ετοίμαζα στον Καρρά»

Metrosport Team03 Ιουλίου 2020

Οι Πυξ Λαξ έχουν αφήσει το στίγμα τους στην ελληνική μουσική εδώ και δεκαετίες. Ένα από τα πιο πολυτραγουδισμένα κομμάτια τους δεν είναι άλλο από το «Ασ' την να λέει» το οποίο ερμήνευσε ο Βασίλης Καρράς.

Πίσω από αυτή τη μουσική σύμπραξη υπήρχε μία ιστορία την οποία αποκάλυψε ο Φίλιππος Πλιάτσικας στην εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο Άλλος»

Ο δημοφιλής τραγουδιστής και τραγουδοποιός ανέφερε ότι αρχικά ετοίμαζε άλλο τραγούδι για τον Βασίλη Καρρά. Αυτό ήταν το «Ποιος έχει λόγο στην αγάπη».

Η κουβέντα για το θέμα ξεκίνησε για το πώς γράφτηκε αυτό το τραγούδι.

«Αρχικά ήταν κάποιοι βασικοί στίχοι που είχε ο αδερφός μου, ο Λευτέρης. Τους πήρα και τους μετέτρεψα σε τραγούδι. Τότε αυτό το τραγούδι ήθελα να το προορίσω για τον φίλο μου τον Βασίλη τον Καρρά.

Το άκουσε ο Βασίλης και μου είπε "αυτό είναι για να το πεις εσύ. Δεν είναι για μένα". Και το είπα εγώ» ανέφερε ο Πλιάτσικας.

Μετά η συζήτηση πήγε στο «Ασ' την να λέει».

«Δεν ξέρω αν θα ερχόταν και για το "Ασ' την να λέει" γιατί υπήρχε ένας πολύ μεγάλος παραγωγός στην "Μίνος", ο Αχιλλέας Θεοφίλου που έβγαλε την Αλεξίου, τον Πάριο. Και τον πήρε από το χέρι για να πει το "Ασ' την να λέει" ο Βασίλης» πρόσθεσε ο Φίλιππος Πλιάτσικας. 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.