Πλέι άουτ: Τα βλέμματα στη «μάχη» της παραμονής

Metrosport Team09 Απριλίου 2022

Με τέσσερις αγώνες συνεχίζονται το Σάββατο (9/4) τα πλέι άουτ της Super League Interwetten.

Στις 16:00 στο Πανθεσσαλικό ο Βόλος υποδέχεται τη Λαμία. Ο Κώστας Μπράτσος δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Κότνικ, Ρομέρο, Τσοκάνη, Νίνη, Σοάρες, Ορός. Ο Ιταλός προπονητής της ομάδας της Φθιώτιδας δεν θα έχει στη διάθεση του τον τραυματία Ελευθεριάδη που έχει τεθεί νοκ άουτ, αλλά και στους Αραμπούλι, Μπανγκουρά.

Στις 18:15 στο Ηράκλειο, ο ΟΦΗ θα κοντραριστεί με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο Νίκος Νιόπλιας μπορεί να χαμογελά καθώς Μπαλογιάννης, Επασί και Ντε Γκούζμαν ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή. Ο Μπάμπης Τεννές δεν μπορεί να υπολογίζει Σίγκνιεβιτς, Γιαννιώτα, Τσιλούλη, Γιακιμόφσκι, Παμλίδη.

Στις 19:30 ο Αστέρας Τρίπολης θα φιλοξενήσει τον Ιωνικό. Μοναδικό πρόβλημα για τον Μίλαν Ράσταβατς αποτελεί ο Καπίγια, ο οποίος βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα ενώ ο Δημήτρης Σπανός δεν θα έχει στη διάθεση του τον Πλατέλλα που έμεινε εκτός αποστολής.

Στις 20:30 ο Παναιτωλικός θα κοντραριστεί με τον Ατρόμητο. Εκτός πλάνων του Γιάννη Αναστασίου τέθηκαν οι τραυματίες Μαλής, Τσιγγάρας, Χουχούμης, Λάρσον, αλλά και οι Ροντρίγκες, Παρδαλός ενώ οι «Περιστεριώτες» έχουν ένα γεμάτο απουσιολόγιο καθώς εκτός έχουν τεθεί οι τραυματίες Χατζηισαϊας, Παπαδόπουλος, Ροτάριου, ο τιμωρημένος Άλιμπεκ και ο Σπιριντόνοβιτς που ταλαιπωρείται από ίωση. 

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

16:00 Βόλος – Λαμία (CosmoteSport 2)

18:15 ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης (CosmoteSport 3)

19:30 Αστέρας Τρίπολης – Ιωνικός (Novasports Prime)

20:30 Παναιτωλικός – Ατρόμητος (CosmoteSport 2)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.