Πλατέλλας: «Είμαι βέβαιος ότι ο Άρης μπορεί να κατακτήσει την 2η θέση»

Metrosport Team19 Μαρτίου 2021

Ο Βαγγέλης Πλατέλλας μίλησε στο Metropolis 95.5 για την εικόνα του Άρη, αλλά και την προσπάθεια του Ιωνικού στην Super League 2. «Respect στον Μουρίνιο γι' αυτό που έκανε» είπε αρχικά για την κίνηση του Πορτογάλου κόουτς να συγχαρεί τους παίκτες της Τότεναμ μετά τον αποκλεισμό από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και συνέχισε για τα χαμένα ταλέντα: 

«Δεν εμπιστευόμαστε εδώ τα νέα παιδιά, παρότι υπάρχουν πολλά ταλέντα. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να παίξουν παραπάνω από την Super League 2, αλλά καμιά φορά πρέπει να βοηθούν και οι συνθήκες. Όταν είναι σε μεγάλη ομάδα, κάποια ταλέντα, χάνονται». 

Για το γεγονός ότι ο Ιωνικός κερδίζει πολλά παιχνίδια στο 90' σχολίασε: «Είμαστε τυχεροί από την μία. Από εκεί και πέρα δεν πρέπει να το ξανακάνουμε γιατί είναι λάθος, κάποια στιγμή θα την πληρώσουμε. Μετά το 70' και το 80', όταν μία ομάδα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, έχει άγχος».

Για τις εμφανίσεις του Άρη σημείωσε: «Παίζει ελκυστικό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Δεν κάθεται πίσω να περιμένει, παίζει ανοιχτά και καλά. Δημιουργεί ευκαιρίες, φτάνει εύκολα στην αντίπαλη περιοχή. Έχει παίκτες με ποιότητα. Θα μπορούσε να είχε βάλει πολλά περισσότερα γκολ απ' αυτά που είχε βάλει. Είμαι βέβαιος ότι μπορεί να κατακτήσει την 2η θέση».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.