Πλατέλας: «Πολλοί ξεγράφουν τον ΠΑΟΚ, εγώ όχι» - Τι είπε για «Ντέλια», Άρη και Εθνική

Metrosport Team23 Μαρτίου 2023

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Βαγγέλης Πλατέλας, με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε ΑΕΚ και Άρη να υπογραμμίζει πως ο ΠΑΟΚ είναι εκ των διεκδικητών του τίτλου, ενώ έκανε ειδική μνεία για τον Γιάννη Κωνσταντέλια, σημειώνοντας πως «Είναι σημαντική η δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ είναι χαρά να βλέπουμε ταλέντα όπως ο Κωνσταντέλιας, πρόκειται για ένα ταλέντο που είχε την ευκαιρία, την άρπαξε».

Για το πρωτάθλημα ανέφερε: «Είναι ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με τη μάχη να γίνεται μέχρι το τέλος. Σίγουρα ο Ολυμπιακός έχει βελτιωθεί πάρα πολύ και ενώ όλοι θα παίξουν μεταξύ τους, νομίζω θα κριθεί στο τέλος. Όλοι έχουν ξεγραμμένο τον ΠΑΟΚ, αλλά εγώ δεν το πιστεύω, θεωρώ πως είναι διεκδικητής».

Ενώ πρόσθεσε: «Η διακοπή μπορεί να βοηθήσει ομάδες που δεν είναι στην καλή τους φάση, όπως η ΑΕΚ που είχε δύο αρνητικά αποτελέσματα μέσα στην έδρα της και θα βγει ευνοημένη από τη διακοπή, ενώ νομίζω ότι η χρονική στιγμή βοηθάει και τον Ολυμπιακό όπως και το πρόγραμμα, γιατί πλέον και σκοράρει και παίρνει τα αποτελέσματα».

Για τον Άρη σημείωσε: «Έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του, δεν διεκδικεί κάποιον στόχο και πιστεύω ότι θα παλέψει όλα τα παιχνίδια γιατί πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα και πρέπει να δείξει και εντός αγωνιστικού χώρου πως είναι φαβορί για την 5η θέση».

Ενώ για την Εθνική Ελλάδος: «Πιστεύω ότι η Εθνική θα σηκωθεί ξανά ψηλά, μετά τα προηγούμενα χρόνια. Όταν φοράς το Εθνόσημο νιώθεις περήφανος και πρέπει να δίνεις την καρδιά σου για την Εθνική και αν συνεχίσει έτσι θα ζήσει στιγμές του παρελθόντος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.