Προς ακύρωση η εκδρομή των οπαδών της Μαρσέιγ στην Τούμπα; Αποφασίζουν ΟΥΕΦΑ-Ελληνική Αστυνομία

Metrosport Team08 Απριλίου 2022

Τα όσα σημειώθηκαν στη Μασαλία μεταξύ των οπαδών της Μαρσέιγ και του ΠΑΟΚ χτύπησαν κόκκινο συναγερμό τόσο στην UEFA, όσο και στην Ελληνική Αστυνομία, οι οποίοι εξετάζουν τη πιθανή ακύρωση της εκδρομής των οπαδών του γαλλικού συλλόγου στη Θεσσαλονίκη.

Η UEFA από τη μέρα της κλήρωσης των δύο ομάδων είχε επισημάνει πως οι αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ήταν αγώνες υψηλού κινδύνου. Τα περιστατικά βίας που συνέβησαν τόσο εντός, όσο και εκτός του Βελεντρόμ ανησύχησαν την UEFA, η οποία εξετάζει την ακύρωση της εκδρομής των οπαδών της Μαρσέιγ.

Τον ίδιο προβληματισμό έχει και η Ελληνική Αστυνομία, η οποία σε συνεννόηση με την UEFA θα αποφασίσουν αν οι οπαδοί της γαλλικής ομάδας θα έρθουν στην Τούμπα. 

Τον τελευταίο λόγο στην απόφαση την έχει η UEFA και σε περίπτωση που οι ελληνικές αρχές κρίνουν ότι δεν μπορούν ελέγξουν τους οπαδούς των δύο ομάδων, η εκδρομή των Γάλλων πιθανότατα θα ακυρωθεί. 

Τα δεδομένα, πάντως, έως και αυτή την στιγμή είναι ότι υπάρχουν κλεισμένα δύο τσάρτερ κι ότι 400 οπαδοί της Μαρσέιγ θα έρθουν στην Θεσσαλονίκη. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.