«Χρειαζόταν ο Βιεϊρίνια με την Μπεσίκτας, πιστεύω πως θα μείνει στον ΠΑΟΚ»

Metrosport Team25 Αυγούστου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του ΑΣ Νεάπολης, Νίκος Παπαδόπουλος, και μίλησε για τις προπονήσεις που έκανε ο Βιεϊρίνια στη Νεάπολη αλλά και τη μεταγραφή του Τσιμίκα στη Λίβερπουλ.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τις προπονήσεις που έκανε ο Βιεϊρίνια στη Νέαπολη: «Ηταν δύο μέρες κοντά μας ο Βιεϊρίνια, έκανε την ατομική προπόνηση, είδε την ομάδα, τις ακαδημίες, έρχεται όσο πιο συχνά μπορεί. Εγώ τον είδα πολύ ευδιάθετο, έκανε έντονη προπόνηση με τον κ.Ασλανίδη. Εναν αρχηγό όπως τον Βιεϊρίνια δεν τον αγοράζεις με τα λεφτά. Αν ήταν να φύγει θα ήταν πολύ στεναχωρημένος, τα συναισθήματά του φαίνονται και τα δείχνει. Πιστεύω πως θα μείνει, εγώ θα τον ήθελα στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας, έστω και στον πάγκο».

Για τη μεταγραφή του Τσιμίκα στη Λίβερπουλ: «Εγώ θα ήθελα νεαρούς παίκτες από τις ακαδημίες, ο ΠΑΟΚ έλεγε ότι τέτοιους παίκτες έχω πολλούς. Οι γονείς πήραν τα παιδιά και πήγαν στις Σέρρες και η συνέχεια ήταν γνωστή. Δεν μπορείς να κρίνεις ένα παιδί από μία προπόνηση. Αυτά τα παιδιά είναι περιουσία των συλλόγων και ο Ολυμπιακός φαίνεται να διαχειρίζεται καλύτερα την περιουσία του. Ενα ποσό αλληλεγγύης περιμένουμε από την UEFA, ως τροφεία για τον Τσιμίκα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.