Πήρε το τρίποντο ο ΟΦΗ με Περέα, 1-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Παναγιώτα Χαλκιά21 Ιανουαρίου 2023

Με γκολ του Περέα ο ΟΦΗ επικράτησε με 1-0 του Αστέρα Τρίπολης στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 1. 

Οι Κρητικοί είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, πίεζαν ψηλά και προσπάθησαν να βρουν κενούς χώρους για να γίνουν απειλητικοί. Ένα σουτ του Μπαλογιάννη και ένα του Ντίκο δεν ανησύχησαν τον Παπαδόπουλο. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να ισορροπήσουν και ήταν πιο επικίνδυνοι. Στο 12΄είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή όταν ο Μπαράλες πήρε την κεφαλιά μέσα στην περιοχή αλλά ο Σανταφέ βρήκε τη μπάλα, η οποία πέρασε άουτ. 

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή και πίεζαν ψηλά αναζητώντας το γκολ. Το σουτ του Μοσκέρα πέρασε άουτ χωρίς να ανησυχεί τον τερματοφύλακα του Αστέρα, ο οποίος έμεινε «άγαλμα» στο πλασέ του Λάρσον αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από την εστία. 

Οι Κρητικοί βρήκαν το πολυπόθητο τέρμα στο 88ο λεπτό όταν ο Λάρσον εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, ο Περέα πήδηξε πιο ψηλά από όλους, πήρε την κεφαλιά και την έστειλε στα δίχτυα διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΟΦΗ: Μανδάς, Πασαλίδης, Βούρος, Γιαννούλης (76’ Περέα), Θοράρινσον, Λάρσον, Ντιουσέ (85’ Μπάκιτς), Μεγιάδο, Τοράλ, Ντίκο, Μπαλογιάννης (66’ Μοσκέρα).

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Πίτσου Αντζουλάς, Καστάνιο, Καρμόνα, Μουνάφο (46’ Γκαρντάφσκι), Σανταφέ (91’ Μπενίτο), Μπερτόγλιο (61’ Μπαρτόλο), Άλβαρες, Κρέσπι (73’ Σίτο), Μπαράλες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.