Πήρε... σκούπα στην ΑΕΚ ο Μελισσανίδης! Τι τον τρέλανε, ποιες αλλαγές στα πρόσωπα

Χάρης Δημαράς02 Μαρτίου 2021

Μετά από μια μέτρια ως... κακή σεζόν για την ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης παίρνει... σκούπα και αλλάζει πολλά στο ποδοσφαιρικό τμήμα των «κιτρινόμαυρων»!

Αυτό τουλάχιστον διαφαίνεται από τις τελευταίες κινήσεις του «τίγρη» στην Ένωση. Καταρχάς, η πρόσληψη τριών ανθρώπων στην ομάδα, του ατζέντη Ντίνου Διαμαντόπουλου (μέχρι προτινος συνεργάτης του Ζήση Βρύζα) στο τμημα σκάουτινγκ, του Γιάννη Παπαδημητρίου, πρώην τεχνικού διευθυντή της Ξάνθης ως επικεφαλής στο τμήμα ακαδημιών της Ενωσης, αλλά και του Στάθη Ταυλαρίδη, ο οποίος επίσης θα είναι μέλος στο τμήμα σκάουτινγκ.

Πιο πολύ έχει πειράξει τον Μελισσανίδη, σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέουν, το γεγονός ότι δεν έπιασαν καθόλου οι φετινές μεταγραφές πλην αυτής του Λιβάι Γκαρσία. Νεντελτσιάρου, Χνιντ, Νταντσένκο είναι τα πιο τρανταχτά παραδείγματα και χρεώνει γι΄αυτό το τμήμα σκάουτινγκ. Φαίνεται πως βρίσκεται σε εξέλιξη «επιχείρηση σκούπα» στην ΑΕΚ, που πιάνει και το διοικητικό επίπεδο, καθώς παρελθόν θα αποτελέσει από το καλοκαίρι και ο μέχρι πρότινος διευθύνων σύμβουλος της ομάδας, Μηνάς Λυσάνδρου, χωρίς πάντως προς το παρόν να έχει διαρρεύσει τι όνομα του αντικαταστάτη του. 

Όπως και να έχει, ο προγραμματισμός για την ΑΕΚ του 2021-'22 θα αρχίσει υπό νέες προϋποθέσεις και άλλα πρόσωπα... 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.