Πήρε Σαββίδη η Δόξα Αγίου Παύλου

Χρήστος Λιάπης07 Ιανουαρίου 2026

Η Δόξα Αγίου Παύλου προχώρησε στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Σαββίδη από τον Αχιλλέα Τριανδρίας, ενισχύοντας σημαντικά το ρόστερ της ενόψει της συνέχειας του δευτέρου ομίλου της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Ο Γιώργος Σαββίδης αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ και ξεχωρίζει για την ταχύτητά του, τη μαχητικότητά του και τη μεγάλη του διάθεση στο παιχνίδι. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που συνδυάζει καλή αμυντική παρουσία με ικανότητα να βοηθά και στο επιθετικό κομμάτι.

Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της Δόξας Αγίου Παύλου καλωσορίζουν τον Γιώργο Σαββίδη στην οικογένεια της ομάδας και του εύχονται υγεία, δύναμη και πολλές επιτυχίες με τη νέα του φανέλα.

Στο πρώτο παιχνίδι του 2026 η Δόξα Αγίου Παύλου θα αντιμετωπίσει την Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη δέκατη θέση με 14 βαθμούς έχοντας ως στόχο να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.