Την τελευταία ημέρα της μεταγραφικής περιόδου ο Α.Ο.Κ. ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ολοκλήρωσε με συντονισμένες ενέργειες μια ακόμα κίνηση με διεθνή μεταγραφή αυτή την φορά.
Πρόκειται για τον επιθετικό KAPANADZE LUKA , 20 ετών από την Γεωργία πρώην ποδοσφαιριστή και της Δυναμό Τυφλίδας. Έναν χαρισματικό και πολύ ποιοτικό ποδοσφαιριστή και με έφεση στο σκοράρισμα . «Καλώς ήρθες LUKA στην μεγάλη μας οικογένεια του Α.Ο.Κ. και σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας» ανέφεραν οι ιθύνοντες του συλλόγου.
Προηγήθηκαν μεταγραφές των Θανάση Παπάζογλου, Ζλατίντση και Παντελή.
Στον αγωνιστικό τομέα ο ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου υποδέχεται το Σάββατο για το πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ Μακεδονίας τον Μακεδονικό Λητής. Μοναδικός στόχος είναι η νίκη ώστε να παραμείνει ψηλά στην βαθμολογία.
Προτείνουμε
-
Διπλή προσθήκη για τον Πανθρακικό 31 Ιανουαρίου 2026
-
Euroleague: Ξενύχτισε στο γήπεδο όλη η Χάποελ 31 Ιανουαρίου 2026
-
Κύπρος: Εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς ποσότητες εκρηκτικού ΤΝΤ 31 Ιανουαρίου 2026
-
ΙΣΝ: 9η ημερίδα διαλόγου στο Δημοτικό Γυμναστήριου Φιλύρου 31 Ιανουαρίου 2026
-
Μαχαίρωσαν τον βαρυποινίτη «Δήμο» μέσα στις φυλακές 31 Ιανουαρίου 2026
-
Πήρε Στόιο ο Ηρακλής Θερμαϊκού 31 Ιανουαρίου 2026
-
Ο Παναθηναϊκός έκανε τη δουλειά στη Λιόν με ασύλληπτο Σλούκα 31 Ιανουαρίου 2026
-
ΕΠΣΜ: Τα παιχνίδια της Α1-απουσίες και επιστροφές 31 Ιανουαρίου 2026