Νέα μεταγραφή για τον Παύλο Μελά ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣΜ καθώς πήρε τον 18χρονο Ελληνοισπανό μέσο Γιώργο Λοζάνο Γκιώνη από τον ΑΟ Λυκόβρυσης Αθήνας. Οι προηγούμενες ομάδες του Γιώργου ήταν: ΟΦΗ Αθηνών
Κηφισια μεχρι Κ15, ΟΦΗ (Κρήτη) Κ16 και Κ17, ΑΟ Λυκόβρυσης Αθήνας. «Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας» ανέφεραν οι ιθύνοντες του συλλόγου.
Πήρε Μπαλαμπάνη η Νίκη Ηρακλείου
Η Νίκη Ηρακλείου απέκτησε τον τερματοφύλακα Πασχάλη Μπαλαμπάνη ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Β κατηγορίας της ΕΠΣΜ. «Ο Πασχάλης υπήρξε και κατά το παρελθόν παίκτης της ομάδας μας για έξι χρόνια (2015-2021) και αγωνίζεται στη θέση του τερματοφύλακα. Η Νίκη μας αναμένεται να πορευθεί με τρεις τερματοφύλακες ενόψει του πολύ δύσκολου πρωταθλήματος της Β' κατηγορίας. Εκτός της Νίκης Ηρακλείου ο Πασχάλης έχει αγωνιστεί και στον Ηρακλή Χρυσαυγής, τη Δόξα Περιβολακίου, τον Άρη Καβαλαρίου, την Α.Π.Ε.Λ. και τους Ανθόκηπους Καρατάσου.
Το Δ.Σ. της Νίκης Ηρακλείου τον καλωσορίζει και πάλι και του εύχεται να είναι πάντα υγιής και να έχει πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας» ανέφεραν οι ιθύνοντες της Νίκης.