Πιο κάτω δεν πάει! Η Μπαρτσελόνα έμεινε χωρίς τον κόσμο της...

Metrosport Team31 Οκτωβρίου 2021

Βαρέλι χωρίς πάτο μοιάζει η Μπαρτσελόνα τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδου κάτι το οποίο φαίνεται με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο στις άδειες κερκίδες του Καμπ Νου, το οποίο έχει χάσει την αίγλη του παρελθόντος.

Στην ισόπαλη αναμέτρηση των «Μπλαουγκράνα» με την Αλαβές στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της ισπανικής λίγκας ο κόσμος έδειξε την «πλάτη» του στους ποδοσφαιριστές της ομάδας καθώς σημειώθηκε ρεκόρ αρνητικής προσέλευσης στο επιβλητικό γήπεδο. 

Πιο συγκεκριμένα, μόνο 37.278 θεατές βρέθηκαν στις κερκίδες, από τις 99.354 εισιτήρια που υπήρχαν στην διάθεση του κοινού, παρά τις μεγάλες εκπτώσεις που έχουν επιβληθεί και αγγίζουν το 50% στην αρχική τιμή του εισιτηρίου. 

Και για όσους θέλουν να κάνουν και μία επιπλέον σύγκριση, αξίζει να σημειωθεί πως κατά την περίοδο που στο γήπεδο υπήρχε καθεστώς μειωμένων θέσεων λόγω κορωνοϊού το οποίο μείωνε τις θέσεις κατά 60%, υπήρχε μεγαλύτερη προσέλευση. Κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί στην αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Μπάγερν όταν είχαν κοπεί 39.737 εισιτήρια. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.