Πέτσας: «Σταδιακή επάνοδος από τις 10 Δεκεμβρίου, ανοιχτά καταστήματα τα Χριστούγεννα»

Metrosport Team17 Νοεμβρίου 2020

Μετά το χθεσινό αλαλούμ, με τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης, κ. Παπαθανάση, για άνοιγμα της αγοράς από την 1η Δεκέμβρη και τον υπουργό Ανάπτυξης, κ. Γεωργιάδη, να τον ερμηνεύει καταλήγοντας ότι εννοούσε πως " αυτό θα γίνει αν το επιτρέψουν οι λοιμωξιολόγοι", ήρθε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, κ. Πέτσας, για να κάνει πιο ξεκάθαρα τα πράγματα.

Ο κ. Πέτσας τόνισε ότι στόχος της κυβέρνησης, εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά σε σχέση με την πανδημία, είναι η σταδιακή επάνοδος από τις 10 Δεκεμβρίου και ανοιχτά καταστήματα πριν τα Χριστούγεννα.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε επίσης ότι τα πρώτα που θα ανοίξουν είναι τα σχολεία και τόνισε ότι «τα καταστήματα θα ανοίξουν πριν τα Χριστούγεννα. Θέλουμε να κινηθεί η αγορά και δεν θα είμαστε σε καθεστώς lockdown, αλλά σίγουρα θα υπάρχουν μέτρα"

Αυτό είναι το σχέδιο για «σταδιακή επάνοδο στην κανονικότητα» κατέληξε με τις αποφάσεις να λαμβάνονται στις αρχές τις ερχόμενης εβδομάδας έχοντας και τα τελευταία στοιχεία από την πορεία της πανδημίας στην χώρα μας.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.