Πετρόπουλος: «Θα δείξει άλλο πρόσωπο ο Άρης, δεν είναι φόβητρο η Γάνδη»

Metrosport Team01 Μαρτίου 2022

Για το ελληνικό πρωτάθλημα και την εικόνα των Άρη και ΠΑΟΚ μίλησε ο Αντώνης Πετρόπουλος στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα». 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για Άρη: «Παίζει ρόλο το ψυχολογικό κομμάτι. Οι αλλαγές προπονητών φέρνουν θετικό αποτέλεσμα. Όταν έρχεται ενας νέος προπονητής, κάποιοι παίκτες μπορούν να βγάλουν άλλο πρόσωπα. Έχουν ψυχολογία και θα το δούμε και στα πλέι οφ. Θα παρουσιάσει άλλο πρόσωπο ο Άρης». 

Για Άκπομ και Τσόλακ: «Είναι παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Θα βάλουν γκολ και θα παρουσίασουν ένα ικανοποιητικό πρόσωπο. Θα επέλεγα και τους δυο. Θα έπαιζα 4-4-2 και με τους δυο μαζί».

Για ΑΕΚ: «Ο Παναθηναϊκός ήταν δυνατός το πρώτο μισάωρο, δέχθηκε γρήγορα τα γκολ η ΑΕΚ. Υπάρχει πρόβλημα ψυχολογίας και αγωνιστικό στην ΑΕΚ. Δεν ξέρω τι θα κάνουν, αν σκέφτονται να αλλάξουν προπονητή. Πρέπει να συγκεντρωθούν και να παρουσιάσουν ένα καλό πρόσωπο στα πλει οφ».

Για το πρωτάθλημα: «Φέτος, υπήρχαν απώλειες των μεγάλων από τους μικρούς. Μόνο ο Ολυμπιακός έχει σταθερότητα και για αυτό είναι μπροστά. Τα πρωταθλήματα παίζονται με τις μικρές ομάδες».

Για το ΠΑΟΚ - Γάνδη: «Ο ΠΑΟΚ πέρασε. Δεν είναι φόβητρο η Γάνδη και ευχόμαστε να συνεχίσει. Μπορεί να περάσει με την κατάλληλη σοβαρότητα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.