Πετράκης: «Προσωπικό λάθος του Σάκιτς, θέλαμε πιο ενδεδειγμένη λύση από τον Μήτρογλου»

Metrosport Team22 Απριλίου 2021

Ο κουμπάρος του Άκη Μάντζιου, Γιάννης Πετράκης, ανέλυσε στο Metropolis 95.5 το ντέρμπι μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ και την εξέλιξη που είχε. Αρχικά ανέφερε: «Θα κρίνω αντικειμενικά. Είχε ορθολογική ανάπτυξη ο Άρης, αλλά στα ντέρμπι δεν παίζει μόνο αυτό ρόλο. Έχουμε κάποια θέματα που τα έχουμε εντοπίσει. Ορθολογική ανάπτυξη είναι να προσπαθώ να παίζω ποδόσφαιρο κατοχής και να βρίσκω διαδρόμους. Αν δεν βρίσκω θα προσπαθήσω μέσα από το παιχνίδι να βρω τις λύσεις. Η ομάδα σίγουρα έχει κόπωση. 

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε νωρίς με ένα κρύο γκολ, θεωρώ ότι ήταν προσωπικό λάθος του Σάκιτς. Ελέγχει πρώτος τη φάση με μισό παπούτσι να παίξω εγώ και το βάλω ενδιάμεσα θα απομακρύνω. Ενώ έχω την μπάλα στην κατοχή μου δεν θα την αφήσω για τον τερματοφύλακα. Ούτε κάλυψε την μπάλα σωστά, ούτε την διασφάλισε για να μην σκοράρει ο αντίπαλος. Ίσως ο Άρης βρήκε έναν ΠΑΟΚ πιο διαβασμένο αυτή την φορά. Ο Άρης προσπαθούσε ψηλά να διασφαλίσει την μπάλα και να μην δεχθεί γρήγορη επίθεση. 

Δεν διαθέτουμε φορ περιοχής, γιατί και ο Μήτρογλου δείχνει πολύ ανέτοιμος. Ο παίκτης Μήτρογλου σήμερα δεν είναι αυτός που περιμέναμε. Θα έπρεπε να πάμε σε πιο ενδεδειγμένη λύση. Είχα πει ότι λόγω ετοιμότητας έπρεπε να πάρουμε τον Μπαράλες».

Τόνισε ότι: «Τα παιδιά του Άρη έχουν κάνει τεράστια προσπάθεια. Ανέβασαν τον πήχη ψηλά. Οι λεπτομέρειες, όμως, κάνουν την διαφορά. Παίζουμε με δύο μπακ αμυντικά, αλλά όχι τόσο καλά επιθετικά. Χρειάζονται εργαλεία που να κάνουν την διαφορά».

Τέλος ρωτήθηκε για το αν θεωρεί ότι ο ΠΑΟΚ είναι, πλέον, φαβορί για την 2η θέση: «Δεν συμφωνώ με τίποτα ότι είναι φαβορί ο ΠΑΟΚ. Ο Άρης έχει το πάνω χέρι γιατί έχει κρατήσει την 2η θέση στο 95% της διάρκειας του πρωταθλήματος. Είναι ο απόλυτος κυρίαρχος».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.