Πετράκης: «Ο Άρης αλλάζει τα δεδομένα δεκαετιών, κάνει πρωταθλητισμό»

Metrosport Team23 Αυγούστου 2021

Ο Γιάννης Πετράκης μίλησε στο Metropolis 95,5 FM και την εκπομπή «Στη Σέντρα» για τις μεταγραφές του Άρη, τη σπουδαία ενίσχυση του ρόστερ και τους υψηλότατους στόχους που δικαιωματικά μπορεί να θέσει στη Super League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ότι πάει για 2η θέση ο Άρης:

«Ο Άρης έβαλε τις βάσεις πέρσι με μια υγιή πορεία και ένα δελεαστικό ποδόσφαιρο. Μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα των τελευταίων δεκαετιών. Με την καθοδήγηση του Μάντζιου και την προσφορά της διοίκησης. Έγιναν καλές κινήσεις, μπορούσαν να γίνουν πριν τον αποκλεισμό. Μια καλή εμφάνιση δίνει άνεμο αισιοδοξίας της ομάδας. Στο ποδόσφαιρο είναι καλό να κάνουμε όνειρα, αλλά πρέπει να είμαστε και προσγειωμένοι. Από ένα φιλικό δεν κρίνεις ολόκληρη πορεία μιας ομάδας. Βάλαμε βάσεις, έχουμε καλό διαχειριστή, άσχετα αν είναι κουμπάρος μου ο Μάντζιος. Διατηρεί καλό κλίμα στα αποδυτήρια, διαχειρίζεται δυνατά ονόματα και δείχνει πολύ καλά στοιχεία. Πρωταγωνίστησε ο Άρης πέρσι με το υλικό, φέτος έχουν δημιουργηθεί ακόμη καλύτερες προϋποθέσεις με παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά».

Για το σύνθημά του να κρατήσει «χαμηλά την μπάλα» ο Άρης:

«Και πέρσι έλεγα τα ίδια. Παιχνίδι με παιχνίδι. Ήμουν και είμαι αισιόδοξος για την ομάδα. Ο Άρης έκανε και πέρσι πρωταθλητισμό, αλλά δεν ήταν έτοιμος. Με το περσινό πάθημα, μπορεί πιο οργανωμένος και πιο ουσιαστικός και μεστωμένος να ελπίζει σε κάτι καλύτερο από πέρσι. Θέλει υπομονή, σωστή διαχείριση και τύχη φυσικά εκτός από την ικανότητα».

Για το μπάτζετ και τα χρήματα που δαπάνησε ο Άρης στη μεταγραφική περίοδο:

«Είναι θέμα της διοίκησης. Μακάρι να διαχειρίζεται την ομάδα χωρίς να ζημιώνεται ο Άρης. Έχει πληρώσει ατοπήματα στο παρελθόν ο Άρης. Καλό είναι να κοιτάμε και την υποδομή, να βγάζουμε παίκτες. Να γίνει ξεκαθάρισμα, οι μέτριοι ξένοι να μην πιάνουν χώρο Ελλήνων ποδοσφαιριστών. Να μείνουν οι καλοί».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.