Πετκάκης: «Πρότυπο επαγγελματία ο Σβαμπ, μετά τον τελικό οι συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ για ανανέωση»

Metrosport Team19 Μαΐου 2022

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Πόντου, Δημήτρης Πετκάκης, και μίλησε για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων, ενώ αναφέρθηκε και στον ποδοσφαιριστή του παίκτη του ΠΑΟΚ, Στέφαν Σβαμπ, τις εμφανίσεις του και την παραμονή του στον Δικέφαλο και τη νέα χρονιά.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων: «Για όλους τους Πόντιους είναι ημέρα μνήμης, πόνου. Πρέπει να αναγνωριστεί, εμείς με την στάση το δηλώνουμε, το φωνάζουμε, πλέον είναι προς την σωστή κατεύθυνση για να έρθει και η αναγνώριση. Όπου έχουν υπάρξει παρόμοιες περιπτώσεις έχει υπάρξει η αναγνώριση, τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει προσπάθειες για να γίνει η αναγνώριση».

Για τον Σβαμπ: «Ο Στέφαν μετά από μια περίοδο ντεφορμαρίσματος επανήλθε, είναι πρότυπο επαγγελματία. Είναι ένα παιδί που δουλεύει ακατάπαυστα, χαμηλών τόνων εκτός γηπέδων. Και στο διάστημα που δεν έπαιζε βοήθησε την ομάδα, έκανε την υπομονή του όταν έπαιζαν Τσιγγάρας και Κούρτιτς και έδωσε τις απαντήσεις του μέσα στο γήπεδο. 

Στο τελευταίο παιχνίδι του με τον Παναθηναϊκό έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Σε δύσκολες στιγμές φαίνεται η ποιότητα των παικτών, όπως έγινε και με τον Σβαμπ. Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ θα επικρατήσει στον τελικό. Βέβαια οι τελικοί έχουν ιδιαιτερότητες, είναι η στιγμή, η τακτική που θα έχεις σχεδιάσει. Ο ΠΑΟΚ έχει δώσει πολλούς τελικούς φέτος με την Ευρώπη, οφείλουμε βέβαια να παραδεχθούμε πως έκανε πολύ καλή δουλειά και ο κύριος Γιοβάνοβιτς με τον Παναθηναϊκό.

Υπήρξαν διάφορα σενάρια, όμως ο Σβαμπ είναι συγκεντρωμένος με την ομάδα. θέλει η ομάδα να κατακτήσει το Κύπελλο και στη συνέχεια να μπει στο κομμάτι των συζητήσεων».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.