«Πέταξε» δύο ακόμη βαθμούς η Ξάνθη

Metrosport Team06 Ιουλίου 2020

Ούτε στη Λαμία κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης η Ξάνθη που δίνει σκληρή μάχη για την παραμονή της στη Super League 1.

Οι Θρακιώτες έμειναν στο 0-0 με τους Φθιώτες αν και αγωνίζονταν με παίκτη παραπάνω από το 29' λόγω της αποβολής του Βλαχομήτρου.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι μόνες αξιόλογες φάσεις ήταν ένα σουτ του Ντε Αμορίμ (13΄) και μια κεφαλιά του Λισγάρα (39΄) την ώρα που οι γηπεδούχοι δεν έκαναν ούτε μία τελική.

Η Ξάνθη συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας όμως δεν κατάφερε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα της Λαμίας.

Ο Ντε Αμορίμ έφτασε κοντά στο γκολ αλλά το σουτ του στο 77' έφυγε λίγο άουτ. Ο Κάστρο απείλησε με κεφαλιά στο 85' και δύο λεπτά αργότερα μαζί με τον Κασάδο αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν το νικητήριο γκολ για την Ξάνθη που έφτασε στους 23 βαθμούς.

Οι συνθέσεις:

Λαμία (Γιώργος Πετράκης): Επασί, Βάντερσον, Σκόνδρας, Τζανετόπουλος, Βύντρα, Ρόμανιτς, Μπεχαράνο, Μπουλούλης (89΄Πλιάτσικας), Καραμάνος (81΄Ασίγκμπα), Βλαχομήτρος, Σάλιακας (58΄Βασιλόγιαννης).  

Ξάνθη (Νίκος Καραγεωργίου): Αμπάντ, Ντε Αμορίμ, Κοβάτσεβιτς (46΄Γκαργκαλατζίδης) , Στάρτζεον (62΄Τζουρίτσκοβιτς), Φοσέ (62΄Φοσέ), Μουλέν, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Τερκί (88΄Φασίδης), Καρασαλίδης (77΄Σόσα), Κασάδο.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.