Πέταρ Μιλκάνοβιτς: «Έχουμε συνηθίσει τέτοια γκολ από τον Ζίβκοβιτς, είναι κίλερ ο Πρίγιοβιτς»

Metrosport Team15 Νοεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο Πέταρ Μιλκάνοβιτς πρώην γυμναστής του Αντρίγια Ζίβκοβιτς στον ΠΑΟΚ. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο χθεσινό του γκολ, την θέση του Σέρβου εξτρεμ στην επίθεση και την εξέλιξη του στον Δικέφαλο.

Όσα είπε στη συνέντευξη: 

Για τον Ζίβκοβιτς και το γκολ κόντρα στον Βόλο : «Είναι ένα απίστευτο γκολ, ίσως γι' αυτόν να μην ήταν τόσο δύσκολο καθώς τον έχουμε συνηθίσει να πετυχαίνει τέτοια γκολ.»

Για το ποια είναι η κατάλληλη θέση του Αντρίγια Ζίβκοβιτς στην επίθεση: «Θα θυμάστε όταν είχαμε μιλήσει την περίοδο που είχε έρθει από την Μπενφίκα, σας είχα πει ότι είναι ποδοσφαιριστής που έχει πολλούς ρόλους. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει πολλά το κλειδί είναι να έχει καλή σχέση με τον εκάστοτε προπονητή. Είναι εξαιρετικός τεχνικά και τακτικά»

Για την εξέλιξη του στον ΠΑΟΚ: «Έχει τεράστια προοπτική τα έχει βρει όλα στον ΠΑΟΚ, βρήκε τον εαυτό του στην ομάδα. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο κλαμπ στο οποίο βρίσκεται και πιστεύω ότι θα έχει και άλλη εξέλιξη και μπορεί να βοηθήσει και την χώρα του στο Παγκόσμιο Κύπελλο.»

Για την θέση του στην ομάδα της Εθνικής Σερβίας: «Μπορεί να παίξει και αριστερά, όπως παίζει στην Εθνική, γιατί είναι παίκτης που τρέχει πολύ, είναι παίκτης άψογος στα τακτικά του καθήκοντα και μπορεί να βοηθήσει την Σερβία στο Παγκόσμιο Κύπελλο.»

Για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς: «Είναι πάντα έτοιμος να σκοράρει γιατί είναι γεννημένος κίλερ και εκτελεστής, είναι αδιαμφισβήτητα ένας ηγέτης για την ομάδα του.»

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.