«Πέρυσι ο ΠΑΟΚ έβγαζε πάθος, δύσκολο για τον Φερέιρα να κοουτσάρει τον πρωταθλητή»

Metrosport Team15 Ιουνίου 2020

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, Αντώνης Μήνου, και μίλησε για τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ, το πρόβλημα που έχει ο ΠΑΟΚ τελευταία στο γκολ, τον Αμπέλ Φερέιρα αλλά και τις ρεβάνς των ημιτελικών Κυπέλλου.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για τα πλέι οφ: «Είναι λίγο περίεργα, περίμενα να έχουν επηρεαστεί περισσότερο οι παίκτες. Βλέπω καλό ποδόσφαιρο, δεν υπάρχει το άγχος των βαθμών και ίσως αυτό βοηθάει τους ποδοσφαιριστές. Μόνο το Τσάμπιονς Λιγκ έμεινε να κριθεί. Είναι δύσκολη η κατάσταση για τον ΠΑΟΚ που ξεκίνησε ως πρωταθλητής, του έμεινε άγχος, μετά την τιμωρία έμεινε αρκετά πίσω σε σχέση με την δυνατότητα που έχει ως ομάδα. Η ΑΕΚ όταν πήρε το πρωτάθλημα δεν ήταν φαβορί και της προέκυψε, όπως συμβαίνει τώρα με την διεκδίκηση της 2ης θέσης. Η μάχη του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ θα κριθεί στα μεταξύ τους παιχνίδια».

Για το πρόβλημα που έχει τελευταία στο γκολ ο ΠΑΟΚ: «Είναι πρόβλημα στη φόρμα των παικτών, το μεγαλύτερο πρόβλημα στον ΠΑΟΚ είναι η μεσαία του γραμμή. Δεν είναι η ομάδα που ήταν στο τελευταίο διάστημα, η απουσία του Μίσιτς είναι πολύ μεγάλη. Οι ομάδες απομονώνουν τον Λημνιό και τον Γιαννούλη και έχει πρόβλημα ανάπτυξης».

Για τον Αμπέλ Φερέιρα: «Εναν προπονητή τον οποίο δεν μπορώ να δω πως δουλεύει δεν μπορώ να τον κρίνω. Από τα αποτελέσματα έχει διαφορά σε σχέση με πέρυσι που με τον Λουτσέσκου που πήρε το πρωτάθλημα. Πέρυσι ο ΠΑΟΚ έβγαζε ένα πάθος κατά της αδικίας της περασμένης σεζόν, ο Φερέιρα ήρθε κοουτσάρει τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ και αυτό ήταν δύσκολο».

Για τους ημιτελικούς Κυπέλλου: «Ο ΠΑΟΚ μπορεί να δείξει ότι είναι μεγάλη ομάδα και μπορεί να προκριθεί στο Καραϊσκάκη. Η ΑΕΚ είναι πιο πλήρης ομάδα από τον Αρη, που παίζει καλό ποδόσφαιρο αλλά λίγο δεν λειτουργεί καλά αμυντικά, ίσως είναι πιο δύσκολη η αποστολή του Αρη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.