Περκουλίδης: «Να αλλάξουμε σελίδα»

Metrosport Team24 Απριλίου 2020

Με νέα παρέμβαση του ο επικεφαλής της Ανανεωτικής κίνησης για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο Χρήστος Περκουλίδης πήρε θέση για τα τεκταινόμενα.

Χαρακτηριστικά, ανέφερε:

Αν μετά από αυτά που έχουμε περάσει αυτό το διάστημα, σε σχέση με τον εγκλεισμό μας ( σχεδόν 40 ημέρες) σε σχέση με τα κρούσματα και τους θανάτους παγκοσμίως, με ένα αύριο, που δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί και ας ακούγεται απαισιόδοξο, όμως αυτή είναι η πραγματικότητα, αν λοιπόν δεν καταφέρουμε να βελτιώσουμε τίποτα γύρω από τον εαυτό μας, από το ΕΓΩ μας τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας. Και για να μην μιλάω γενικά, απευθύνομαι σ όλους όσοι ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Με αφορμή κάποιες δηλώσεις και κάποια τηλέφωνα παραγόντων, διαπιστώνω ότι αυτό που επικρατεί είναι οι ασάφειες οι ίντριγκες και το κουτσομπολιό. 

Αλλοίμονο αν δεν κάναμε έναν απολογισμό ή αυτοκριτική. Αλλοίμονο αν γυρίσουμε πάλι και μας φταίει μόνο ο διαιτητής, γιατί κάποιος τον έβαλε να μας αδικήσει. Εννοείτε ότι έχουν γίνει τραγικά λάθη εις βάρος των σωματείων, αλλά αν δεν αλλάξουμε πρώτα εμείς, μην περιμένετε να αλλάξει τίποτα στο ποδόσφαιρο. Αλλοίμονο αν δεν βελτιώσουμε της συμπεριφορά μας εμείς πρώτα. Οι παράγοντες, που αν δεν βγούμε πρωταθλητές, κάποιος οπωσδήποτε μας φταίει. Η ο προπονητής ή ο διαιτητής. Πάντα κάποιος άλλος. Και μετά πέφτουν πάνω στο τραπέζι τα τηλέφωνα, και τα πληρεξούσια. Και όλα αυτά εις βάρος τον παιδιών, είτε της μιας είτε της άλλης ομάδας. 

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Βολευόντουσαν όλοι και παράγοντες, και ΕΝΩΣΗ όλα αυτά τα χρόνια. Η ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ θέλει παράγοντες που θέλουν να αλλάξουν αυτήν την κατάσταση. Να αλλάξουμε σελίδα. Έχω πει στο παρελθόν, πως θέλουμε παράγοντες που δεν βλέπουν το ΕΓΩ αλλά το ΕΜΕΙΣ. Παράγοντες που θέλουν να αφήσουν ένα λιθαράκι μέσα από την προσφορά τους όλα αυτά τα χρόνια σε αυτό που αγάπησαν όσο τίποτα. ΣΤΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Αυτοί οι παράγοντες είναι κάθε μέρα ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ. Δεν νιώθουν να τους αδικεί κανείς, γιατί είναι περήφανοι για αυτό που προσφέρουν, και έχει μεγαλύτερη αξία από οτιδήποτε. ΟΧΙ αυτούς που με τρεις τέσσερις χιλιάδες ευρώ κάνουν τούμπες, πετώντας την αξιοπρέπεια τους στα σκουπίδια ,προκειμένου να έχουν καλές δημόσιες σχέσεις με την ΕΠΣΜ. Αυτούς που μονίμως θέλουν να είναι οι ευνοούμενοι, γιατί μαζεύουν πληρεξούσια.

Η ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ. Όποιος παράγοντας ταυτίζεται με της απόψεις μας, να έρθει κοντά μας , μόνο αν θέλει να προσφέρει. Αν θέλει ανταποδοτικότητα ας μην έρθει ποτέ. Η ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ Δεν ταυτίζεται με της απόψεις κανενός ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ. Κανενός ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ κανενός ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Κανενός ΔΙΑΙΤΗΤΗ αν αυτά που πρεσβεύει, δεν έχουν όφελος στην διαπαιδαγώγηση στο ποδόσφαιρο στον αθλητισμό. ΟΠΟΙΟΣ και να είναι αυτός. Η ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ δεν έχει ανέβει ούτε πρόκειται ΠΟΤΕ να ανέβει σε άρμα ( ΠΑΕ ) είτε από την ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ είτε από την ΑΘΗΝΑ όπως κάποιοι άλλοι στο παρελθόν, και ας παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο στης εκλογές. Όποιος θέλει να βοηθήσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είναι καλοδεχούμενος. Αλλά μέχρι εκεί.

Μπορεί αυτά που αναφέρω να μην αρέσουν σε κάποιους, να φαίνομαι γραφικός και ρομαντικός, αλλά καταθέτω την αλήθεια μου . Αυτά που πρεσβεύω εγώ και οι συνεργάτες μου. Θα κάνουμε την προσπάθεια μας με αξιοπρέπεια, αξιοκρατία, με το δίκιο και με διαφάνεια. Τέλος όσον αφορά την απόφαση που θα πάρει η ΕΝΩΣΗ σε σχέση με το πρωτάθλημα, προτείνουμε, να έχει προτεραιότητα την υγεία των αθλητών, την δυνατότητα των παραγόντων να καλυφθούν οικονομικά, μιας και κανείς τελικά, ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΗ δεν αντιλήφθηκε της ανάγκες τους, ούτε στο παρελθόν, αλλά ούτε και μέχρι σήμερα, και να λάβει υπόψιν της επίσης ότι υπάρχει το ενδεχόμενο, όπως αναφέρει το υπουργείο, να έχουμε με τα το καλοκαίρι ένα νέο κύμα κρουσμάτων ,και επίσης μια νέα διακοπή.

ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.