Κίνδυνος για τον ΠΑΣ Γιάννινα, ανακλήθηκε το πιστοποιητικό συμμετοχής του

Metrosport Team14 Οκτωβρίου 2022

«Καμπανάκι» κινδύνου χτύπησε για τον ΠΑΣ Γιάννενα αφού όπως ανακοίνωσε η ΕΕΑ, ανακαλείται το πιστοποιητικό συμμετοχής της ομάδας, με την υπόθεση να διαβιβάζεται πλέον στην Super League και την ΕΠΟ.

Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει πως ο ΠΑΣ Γιάννενα και ο Γιώργος Χριστοβασίλης καλούνται σε ακρόαση από την Επιτροπή, καθώς φαίνεται πως η ομάδα της Ηπείρου υπέπεσε σε πράξεις υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και ψευδούς υπεύθυνης δήλωσης, με την πιθανή τιμωρία σε βάρος των Ηπειρωτών να είναι αφαίρεση βαθμων που θα κυμαίνεται από 5 έως 10.

Η υπόθεση έχει να κάνει με οφειλές προς τον πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας, Φώτη Γεωργίου (είχε αγωνιστεί για μια διετία στον ΠΑΣ). Ο ποδοσφαιριστής είχε παραιτηθεί των αξιώσεών του από τις 23 Σεπτεμβρίου, κάνοντας ανάκληση της αίτησης για κατάπτωση της εγγυητικής. Η υπόθεση πλέον διαβιβάζεται στην Super League και την ΕΠΟ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η εισήγηση της ΕΕΑ δεν είναι δεσμευτική.

Η ανακοίνωση της ΕΕΑ:
 «Κλήση σε ακρόαση ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και ΓΕΩΡΓΙΟ ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗ, για παράβαση του άρθρου 77Α παρ.παρ.3, 4 εδ.α΄ περ.αε΄, 6 και 7 Ν.2725/1999, όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 4 Ν.4809/2021. ΔΕΧΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΣΕ. ΑΝΑΚΑΛΕΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ. ΔΙΑΒΙΒΑΖΕΙ ΕΠΟ ΚΑΙ SUPER LEAGUE 1. ΔΙΑΒΙΒΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΥΦΑΡΠΑΓΗΣ ΨΕΥΔΟΥΣ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.