Περίπατος για Μπάρτσα, Γιουβέντους, Τσέλσι, έμπλεξε η Γιουνάιτεντ

Δημήτρης Καλαϊτζής03 Δεκεμβρίου 2020

Περίπατος για την Μπαρτσελόνα στην Ουγγαρία. Η ομάδα του Κούμαν αν και αγωνίστηκε χωρίς τους Τερ Στέγκεν, Κουτίνιο και Μέσι, δεν συνάντησε αντίσταση από την Φερεντσβάρος, την οποία διέλυσε με 3-0, φτάνοντας έτσι τις πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο χορός των γκολ άνοιξε με τον Γκριεζμάν στο 14΄, για να έρθει επτά λεπτά μετά, ο Μπρέθγουεϊτ (4 γκολ σε 3 αγώνες) να διπλασιάσει τα τέρματα των Καταλανών. Τα πάντα τελείωσαν στο 28΄, με τον Ντεμπελέ να βρίσκει δίχτυα από την άσπρη βούλα και να ανεβάζει το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, η Γιουβέντους ξεπέρασε το εμπόδιο της Ντιναμό Κιέβου (3-0) στο Τορίνο και την τελευταία αγωνιστική θα τα παίξει όλα για όλα με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» για να εξασφαλίσει την πρωτιά. Τα γκολ για την «Γηραιά Κυρία» πέτυχαν οι Κιέζα (21΄), Ρονάλντο (57΄) και Μοράτα (66΄). Να σημειώσουμε ότι ο Πορτογάλος σούπερ σταρ έφτασε τα 750 γκολ (!) σε 1.028 εμφανίσεις!

Η βαθμολογία του ομίλου

Μπαρτσελόνα 15

Γιουβέντους 12

Ντιναμό Κιέβου 1

Φερεντσβάρος 1

Η τελευταία (6η) αγωνιστική 8/12

Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους

Ντιναμό Κιέβου-Φερεντσβάρος


«Όργια» Ζιρού στην Ισπανία

Σαν σίφουνας πέρασε από το «Σάντσεθ Πιθχουάν» η Τσέλσι, καθώς ισοπέδωσε με 4-0 τη Σεβίλλη και εξασφάλισε την πρωτιά στον όμιλο. Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος πέτυχε καρέ τερμάτων.

Η βαθμολογία στον όμιλο

Τσέλσι 13

Σεβίλλη 10

Κράσνονταρ 4

Ρεν 1

Η τελευταία (6η) αγωνιστική 8/12

Ρεν-Σεβίλλη

Τσέλσι-Κράσνονταρ

Διπλό…πρόκρισης για την Παρί

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αν και έπαιζε για δυο αποτελέσματα απέναντι στην Παρί ώστε να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στους «16», δεν τα κατάφερε και μοιραία έχασε με 3-1 μέσα στο «Ολντ Τράφορντ». Πλέον, η ομάδα του Σόλσκιερ την τελευταία αγωνιστική ταξιδεύει στη Γερμανία με μοναδικό σκοπό να μην χάσει από τη Λειψία ώστε να περάσει στην επόμενη φάση.


Η βαθμολογία στον όμιλο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 9

Παρί Σεν Ζερμέν 9

Λειψία 9

Μπασάκσεχιρ 3

Η τελευταία (6η) αγωνιστική 8/12

Λειψία-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Παρί Σεν Ζερμέν-Μπασάκσεχιρ

-Χ-αμογέλασε η Ντόρτμουντ

Ντόρτμουντ και Λάτσιο ήρθαν ισόπαλες 1-1 στο «Signal Iduna Park» με το τελικό αποτέλεσμα ωστόσο να μη χαλάει καμία, αφού οι Βεστφαλοί κλείδωσαν την πρόκριση ενώ οι Λατσιάλοι παίζουν για δύο αποτελέσματα την τελευταία αγωνιστική στη Ρώμη απέναντι στην Μπριζ.

Η βαθμολογία στον όμιλο

Ντόρτμουντ 10

Λάτσιο 8

Κλαμπ Μπριζ 7

Ζενίτ 1

Η τελευταία (6η) αγωνιστική 8/12

Λάτσιο-Κλαμπ Μπριζ

Ζενίτ-Ντόρτμουντ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.