Στήλες Βet builder με… Metro

Bet Builder: Περιμένω το στοίχημα... «έδρα του τελικού Κυπέλλου»

Γιώργος Ζαΐρης29 Μαρτίου 2023

Είναι προφανές πως σήμερα δεν έχει κάτι από το κουπόνι για να ασχοληθούμε και να σας πω και την αλήθεια δεν με χαλάει αφού πρέπει να μαζέψουμε δυνάμεις καθώς αρχίζουν ξανά τα Πρωταθλήματα από την Παρασκευή και οι επιλογές θα είναι πολλές.

Το πρωί της Δευτέρας, ανοίγοντας τον υπολογιστή στο στούντιο του Metropolis είδα ειδικά στοιχήματα για την σύσκεψη στην ΕΠΟ. Ποιος θα φτάσει πρώτος, ποιος θα φύγει τελευταίος, ποιος θα κάνει δηλώσεις μετά τη σύσκεψη. Δυο ώρες περίπου πριν αρχίσει η σύσκεψη πρόσφερε στο 4 πως ο Μελισσανίδης δεν θα κάνει δηλώσεις. Γνωρίζοντας πως ΠΟΤΕ δεν κάνει, το πόνταρα, το συζητήσαμε με τον Γιάννη Πάγκο στον αέρα και κάποια στιγμή αργότερα το 4 έγινε 1,35. Μου έστειλαν μηνύματα αρκετοί ακροατές που έριξαν έναν... καφέ στο στοίχημα και τελικά εξασφάλισαν τους καφέδες όλης της εβδομάδας.

Δεν είναι τζόγος τα συγκεκριμένα στοιχήματα και δεν αναφέρομαι φυσικά στο ποιος θα φτάσει πρώτος και ποιος θα φτάσει τελευταίος. Αλλά το αν θα κάνει κάποιος δηλώσεις πολύ περισσότερο όταν κουβαλά μαζί του όλο το επιτελείο του, είναι στοίχημα που από τη στιγμή που στο προσφέρουν δεν το προσπερνάς.

Πλέον περιμένω από τις στοιχηματικές εταιρείες να μου προσφέρουν και το στοίχημα «έδρα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας». Προφανώς και το ΟΑΚΑ δεν θα το βρω παραπάνω από 1,2. Με αυτά που είπε χθες ο Αχιλλέας Μπέος στο Metropolis, είναι ξεκάθαρο πως ΕΠΟ, Πολιτεία και ΕΛ.ΑΣ πανηγυρίζουν γιατί πολύ απλά θα επικαλεστούν το «ΟΧΙ» του καρδινάλιου Αχιλλέα και θα πουν πως ο τελικός θα γίνει στο ΟΑΚΑ. 

Γιατί στο εξωτερικό χλωμό το κόβω. Φυσικά ΘΑ πρέπει να περιμένουμε λίγες μέρες ακόμη για να συζητηθεί το θέμα στην εκτελεστική της ΕΠΟ, θα πρέπει να περιμένουμε για να επιβεβαιωθεί πως η ΑΕΚ θα είναι ο αντίπαλος της ΑΕΚ αλλά το ζυμώνουν οι μπαγάσηδες ώστε να αναγκάσουν ξανά τον ΠΑΟΚτσή να τραβηχθεί στο ΟΑΚΑ. Αστείες καταστάσεις. Θα ήθελα πάντως πέρα από την πλάκα αυτό το ειδικό στοίχημα έδρας του τελικού. Και πόσο θα πληρώνει η έδρα να είναι το ΟΑΚΑ και πόσο το Πανθεσσαλικό. Ποιες προκηρύξεις; Αφού ο καρδινάλιος είπε ΟΧΙ, τελειώσαμε. Πώς το λένε; Το... σφράγισαν. Σε λίγο θα ανοίξει στο 1,01. Ελλαδάρα μας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.