Περιμένει τον Άρη ο Ένινγκ

Γιώργος Στράντζαλης21 Μαΐου 2020

Όσο ο Άρης δεν κλείνει το ανοιχτό μέτωπο που έχει αφήσει με τον Μίκαελ Ένινγκ, τόσο θα προκύπτουν δημοσιεύματα για το μέλλον του και θα προκαλούνται ερωτηματικά. Μετά το ενδιαφέρον που εκδήλωσαν ομάδες της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας, ο Ένινγκ φέρεται να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας της Χόνβεντ για την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «csakfoci.gu», ο προπονητής του Αρη είναι ο βασικός στόχος του ουγγρικού συλλόγου καθώς είναι υπέρ της γερμανικής φιλοσοφίας ποδοσφαίρου και ταυτόχρονα εκτιμούν το επίπεδο δουλειάς του στη Βάσας, στην οποία δούλεψε προ τετραετίας.

Με τα τωρινά δεδομένα ο Ένινγκ είναι σε θέση να συζητήσει με οποιαδήποτε ομάδα, ωστόσο προτεραιότητά του είναι ο Άρης. Η επιθυμία του να παραμείνει είναι δεδομένη κι αυτό αναδεικνύεται από τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί το τελευταίο διάστημα σε ό,τι αφορά στον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Παρόλο αυτά τίποτα δεν θεωρείται σίγουρο μέχρι να οριστικοποιηθεί η παραμονή του.

Προς αυτήν την κατεύθυνση είχαν γίνει συζητήσεις προ κορωνοϊού, από τον Αρη διέρρεαν πως υπάρχει συμφωνία σε θεωρητικό επίπεδο, αλλά από τότε η περίπτωσή του έχει μπει στο… συρτάρι. Στην πρόσφατη μάλιστα συνάντηση του Γερμανού με τον Θόδωρο Καρυπίδη δεν τέθηκε ζήτημα νέου συμβολαίου, αν και ο πρώτος περίμενε ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Για την ώρα παραμένει stand by και όπως όλα δείχνουν με τη νέα έλευση του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ στη Θεσσαλονίκη, ενδεχομένως μέχρι το τέλος της εβδομάδας, θα ξεκαθαρίσει και το μέλλον του Μίκαελ Ένινγκ. Βέβαια, για να συμφωνήσει ο Γερμανός προπονητής περιμένει την επίσημη πρόταση από τον Αρη. Σε θεωρητικό επίπεδο, αυτό το οποίο είχε συζητήσει είναι νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές, συγκεκριμένα μπόνους επίτευξης στόχων και ενίσχυση του τεχνικού τιμ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.