Περιμένει την οριστική διακοπή ο ΠΑΟΚ

Metrosport Team20 Μαΐου 2020

Στον ΠΑΟΚ περιμένουν εναγωνίως την τελική ψηφοφορία στον ΕΣΑΚΕ για να κλείσει οριστικά και αμετάκλητα το κεφάλαιο της φετινής σεζόν και να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις ενασχόλησης με την επόμενη. Στο μεταξύ, διαφωνία σημειώθηκε στην ΕΟΚ σχετικά με τις ομάδες που θα προαχθούν στην Basket League.

Πριν τη διακοπή του Πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ ήταν στη δυσκολότερη θέση σε σχέση με τις άλλες ομάδες οι οποίες πάλευαν για την αγωνιστική επιβίωσή τους. Στις τάξεις της ομάδας παραμένει ανησυχία, όσο δεν επικυρώνεται η οριστική διακοπή του Πρωταθλήματος γι’ αυτό άπαντες περιμένουν να βγει… λευκός καπνός στην αυριανή τελική ψηφοφορία στον ΕΣΑΚΕ.

Ωστόσο, θα πρέπει παράλληλα να λυθεί κι ένα ακόμη ζήτημα το οποίο αφορά τις ομάδες οι οποίες θα προαχθούν στην Basket League. Επί τούτου, η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΟΚ αποφάσισε την οριστική διακοπή όλων των διοργανώσεων αλλά δεν κατέληξε στη δεύτερη ομάδα που θα ανέβει στην Α1, πέραν δηλαδή του Χαρίλαου Τρικούπη για τον οποίον υπήρξε ομόφωνη απόφαση.

Στη χθεσινή σύσκεψη της Επιτροπής δεν «πέρασε» η πρόταση… προαγωγής του Διαγόρα Δρυοπιδέων καθώς τα μέλη της Επιτροπής προσανατολίζονται σ’ αυτό που είχε σημειώσει η «Μetrosport». Δηλαδή, να δοθεί η δυνατότητα σε όλες τις ομάδες να καταθέσουν σχετικό φάκελο και να αποφασίσει ο ΕΣΑΚΕ. Η τελική απόφαση αναμένεται να ληφθεί αύριο το πρωί όπου θα συνεδριάσει το διοικητικό συμβούλιο της ΕΟΚ.

Στην πραγματικότητα, η Ομοσπονδία κάνει το δικό της «παιχνίδι» καθώς δεν θέλει η ίδια να πάρει την ευθύνη του αποκλεισμού του Ολυμπιακού, αλλά να αποφασίσουν οι ίδιοι οι Πειραιώτες αν θέλουν να επιστρέψουν στην Basket League. Αν το θελήσουν, τότε ενδέχεται να δημιουργηθεί ένα άλλο ζήτημα καθώς δεν είναι βέβαιο ότι θα συναινέσει ο Παναθηναϊκός.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.