«Περήφανοι για τον Τζόλη, ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες υψηλού επιπέδου στις ακαδημίες»

Metrosport Team27 Αυγούστου 2020

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Βασίλης Μήττας.

Ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της Ομόνοιας που δούλεψε στον ΠΑΟΚ, μίλησε για τον Χρήστο Τζόλη, το άστρο του οποίου έλαμψε στον αγώνα με την Μπεσίκτας.

Παράλληλα τόνισε ότι ο Δικέφαλος έχει 3-4 ποδοσφαιρστές υψηλού επιπέδου σε κάθε τμήμα των ακαδημιών του.

Μεταξύ άλλων ο Βασίλης Μήττας δήλωσε:

«Όλοι όσοι ασχοληθήκαμε με τις ακαδημίες είμαστε περήφανοι. Ολοκληρώνεται το έργο μας. Είναι κάτι που ξεκίνησε επί Ζαγοράκη το 2008 και συνεχίζεται πλέον με τη συνδρομή του Ιβάν Σαββίδη.

Ο Χρήστος μπορεί να είναι 18 χρονών αλλά σε μία ποδοσφαιρική προηγμένη χώρα ένας παίκτης της ηλικίας του ξέρει να παίρνει τις σωστές επιλογές.

Προσωπικά δεν έτυχε να είμαι προπονητής του σε κάποιο τμήμα. Τον γνωρίζω από το 2009 και έκανα ταξίδια μαζί του. Όσοι είναι από την ακαδημία γνωρίζουν πως είναι ένα συγκρατημένο παιδί.

Όταν στα 18 του παίζει στον ΠΑΟΚ μπορεί να πάει σε μια καλή ομάδα του εξωτερικού. Θεωρούμε ότι κάθε τμήμα των ακαδημιών του ΠΑΟΚ έχει 3-4 παίκτες που μπορούν να παίξουν σε υψηλότερο επίπεδο. Δείτε τον Μιχαηλιδη. Διαμαντής και Γκαργκαλατζίδης που πήγαν στον ΟΦΗ θα απασχολήσουν τον ΠΑΟΚ, είναι ο Κουτσιας, είναι ο Χατζηστραβός που απασχόλησε πολλές ομάδες με την παρουσία του στον Καραϊσκάκη, ο Βρακάς που επέστρεψε από τη Νάπολι. Η ακαδημία του ΠΑΟΚ είναι από τις καλύτερες στην Ευρώπη».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.