Περίεργα μεταγραφικά σενάρια για κορυφαίους παίκτες του λιμανιού

Metrosport Team10 Ιανουαρίου 2020

Αρθρογραφεί ο Δημήτρης Μπούζας

Πριν από λίγες ημέρες είχαμε διαβάσει στα πολύ… ψιλά (σχεδόν στα άδυτα) των εφημερίδων του λεκανοπεδίου, τη διάψευση της είδησης που είδε το φως της δημοσιότητας και που αναφερόταν συγκεκριμένα στην άρνηση του Ομάρ – εκ των κορυφαίων μονάδων του Ολυμπιακού- να δεχθεί την πρόταση της επέκτασης της συνεργασίας του με την ομάδα του λιμανιού, με την επιπρόσθετη διευκρίνηση ότι ήδη βρίσκεται στα πρόθυρα της συμφωνίας με την Μπεσίκτας. 

Μόλις χθες και πάλι καταχωνιασμένη σε μια σκοτεινή γωνιά και φιλοξενούμενη σε ένα μονόστηλο της εφημερίδας του προέδρου, μια νέα διάψευση η οποία αφορούσε τον σκόρερ (και επίσης εκ των κορυφαίων μονάδων της ομάδας), Ελ Αραμπί, τον μάνατζερ του οποίου παρουσιάζουν κάποια δημοσιεύματα στη Σαουδική Αραβία να έχει προχωρημένες συζητήσεις με την Αλ Ιτιχάντ, ομάδα του Πρίγιοβιτς. Δεν είμαστε βέβαια σε θέση να προβλέψουμε τις όποιες εξελίξεις θα υπάρξουν και στις δυο περιπτώσεις, από τη στιγμή που όλα είναι πιθανά με την παρουσία και το απόλυτο κουμάντο που διατηρεί τα τελευταία χρόνια σε ότι έχει σχέση με τις μεταγραφές του δαφνοστεφανωμένου ο μεγάλος Ραϊόλα. Ο μάγος μάνατζερ που πλασάρει μετριότητες ανεβάζοντας στα ύψη το κασέ τους και από τις αποθήκες και το στοκ του οποίου βολεύεται τώρα τελευταία ο Θρύλος, όταν πουλάει τα ασημικά του και τα αντικαθιστά με δευτεράντζες. 

Για τον Ομάρ, το βέβαιο είναι ότι η άρνηση του στην πρόταση του Ολυμπιακού να επεκτείνει τη συνεργασία τους, “διέλαθε” της προσοχής των φρουρών των στεγανών του λιμανιού από τη στιγμή κατά την οποία η διαρροή της θεωρείτο σίγουρο ότι θα προκαλούσε αναστάτωση στις τάξεις των οπαδών του Θρύλου (όχι βέβαια του Τσουκαλά και του ιδιωτικού στρατού). Προφανώς αυτή προέκυψε είτε από τον μάνατζερ του είτε από τον τουρκικό Τύπο. Και λέμε “διέλαθε” γιατί οπωσδήποτε, το επαναλαμβάνουμε, θα προκαλούσε δικαιολογημένες αντιδράσεις και ολοφάνερη δυσφήμιση και για το σύλλογο αλλά και για τον πρόεδρο του. Ηδη, οι σοβαροί Ολυμπιακοί προβληματίζονται εδώ και καιρό με τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται ο πρόεδρος τους τον πακτωλό των εκατομμυρίων που εισπράττει από τα χρυσοφόρα ταμεία του CHL, πουλώντας επιπρόσθετα και τα ασημικά του και τζογάροντας στη συνέχεια με τις δευτεράτζες από το κάτω ράφι του Ραϊόλα. 

Στο περιθώριο των διαψεύσεων και στο ίδιο κάδρο μπαίνουν επί μονίμου βάσεως οι πωλήσεις που εξαγγέλλονται από τα φίλα προσκείμενα ΜΜΕ (Κούτρης, Σισέ, Φορτούνης, Σεμέντο, Τσιμίκας και άλλοι πολλοί) σκοτεινιάζοντας ακόμη περισσότερο την ήδη συγκεχυμένη κατάσταση. Αναμφίβολα διαυγή πρόθεση από πλευράς των επιτελών του λιμανιού στα μεταγραφικά δεν είναι δυνατόν να υπάρξει. Η οποιαδήποτε προσπάθεια διερεύνησης της εκ προοιμίου θεωρείτο και είναι μάταιη. Μένοντας στις δυο περιπτώσεις λοιπόν με τις αντίστοιχες διαψεύσεις που αφορούν δυο κορυφαίες μονάδες του λιμανιού, είμαστε υποχρεωμένοι να περιμένουμε τις εξελίξεις, όποιες και να είναι αυτές. Ο χρόνος θα δείξει αν θα επαληθευτούν ή θα διαψευστούν οι υποψίες που υπάρχουν, για τα όσα νέα και περίεργα και μυστηριώδη μεταγραφικά υπάρχουν ή κατασκευάζονται.

*Από την έντυπη έκδοση της Metrosport (10/1)

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.