Περί Μπότο, Μίχελ και λοιπών… Μπαρμπέρηδων!

Αρις Νικολάκης26 Μαΐου 2022

Είμαστε απόλυτα βέβαιοι… Το χέρι μας στη φωτιά βάζουμε περί τούτου… Οι φίλοι του «δικέφαλου» έχουν καεί στο γάλα με τους λογής, λογής και κατά καιρούς… ατυχήσαντες τεχνικούς διευθυντές της ΠΑΕ. Έτσι φυσούν και στο γιαούρτι με τον Ζοσέ Μπότο…

Αν κι ουκ ολίγοι δεν επιφυλάσσονται, απλά. Σπεύδουν, να απογοητευθούν και με αυτόν. Όπως και με όλους, μα όλους ανεξαιρέτως οι οποίοι προηγήθηκαν του Πορτογάλου. Η απογοήτευση τους οφείλεται στις δυο πρώτες κινήσεις του. Τον περασμένο Ιανουάριο επιλέχθηκαν (με από κοινού απόφαση Ραζβάν κι Ζοσέ και γι’ αυτό είναι από κοινού ευθύνες) δυο παίκτες. Για να βοηθήσουν τον ΠΑΟΚ, ο οποίος παρέπαιε τότε. Δε νομίζουμε πάντως, πως Ζοάν Σάστρε και Φελίπε Σοάρες, περί ων ο λόγος, βοήθησαν..

Και με αφορμή τη βοήθεια τους ή – εάν θέλετε - τη μη άμεση απόδοση των δυο πρώτων επενδύσεων του Ζοσέ Μπότο (από κοινού με τον Ρουμάνο προπονητή…) ουκ ολίγοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ απογοητεύθηκαν.

Μήπως όμως, βιάσθηκαν; Λέμε εμείς…

Δεν γνωρίζουμε προσωπικά τον τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ. Δεν έχουμε και νταλκά, να τον γνωρίζουμε. Όπως κι αυτός εμάς, βέβαια.

Επιτρέψτε όμως, να θεωρούμε, πως βιάσθηκαν ουκ ολίγοι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, να απογοητευθούν και μαζί του. Τούτο δε, όντες απογοητευμένοι βαθύτατα από όσους πέρασαν πριν από αυτόν. Όλοι αυτοί, τα μέγιστα πήραν. Τα ελάχιστα έδωσαν. Δεν απέδωσε η επένδυση της ΠΑΕ σε αυτούς.

Ήταν… Ελάτε γνωστικοί για του τρελού (με τον ΠΑΟΚ) Ιβάν, το βιός. Ήλθαν… Τους έφεραν, για να είμαστε δίκαιοι… Είδαν κι απήλθαν. Και πλέον, πίνουν στην υγειά του Σαββίδη.

Να είναι καλά οι άνθρωποι. Υγεία κι επιτυχία να έχουν αλλά… Για καλά δεν τους θυμούνται οι φίλοι του «δικέφαλου». Με αυτούς, βλέπετε, δεν ωφελήθηκε σοβαρά η υγεία της ομάδα τους!

Ορισμένοι πάντως, είναι θρασείς. Αντί να σιωπούν, ομιλούν. Ο περιβόητος Λούμπος Μίχελ επί παραδείγματι.

Ο ΠΑΟΚ έχει υποστεί ως οργανισμός την δοκιμασία …πειραματιστών τεχνικών διευθυντών! Μπαρμπέρηδων στού κασίδι το κεφάλι! Ακόμη κι ως υπερβολή τούτο…

Θεωρούμε όμως, πως δεν έχουν άδικο οι φίλοι του «δικέφαλου». Όταν αποδοκιμάζουν το ατυχές πέρασμα τεχνικών διευθυντών.

Κρίνοντας ο κόσμος του ΠΑΟΚ από έξω – μέσα στην ΠΑΕ ίσως, γνωρίζουν καλύτερα – ως τεχνικούς διευθυντές (και μόνον), όλους αυτούς τους… ατυχήσαντες … Ε, δεν τους κρίνει επιτυχημένους. Αντίθετα, μάλιστα!

Εύλογα λοιπόν, είναι κουμπωμένος με τον Ζοσέ Μπότο. Γι’ αυτό φυσά στο γιαούρτι… Κατά πως λέμε παραπάνω. Από το κούμπωμα πάντως, του κόσμου γενικά, μέχρι την απογοήτευση των ουκ ολίγων ειδικά, υπάρχει απόσταση.

Κι εδώ προσέξτε μας. Δε λέμε πως για την παρουσία του Πορτογάλου τεχνικού διευθυντή θα έπρεπε, οι ΠΑΟΚτσήδες να πετούν την σκούφια τους από χαρά. Λέμε, πως δε θα έπρεπε, ουκ ολίγοι να σπεύδουν, να απογοητευθούν κιόλας από αυτήν…

Καταλήγοντας, πιστεύουμε πως η για πρώτη φορά τόσο στενή – εάν δεν κάνουμε λάθος – συνεργασία προπονητή και τεχνικού διευθυντή στην Τούμπα, είναι καλός οιωνός για τον ΠΑΟΚ. Με τις πλάτες του Ιβάν Σαββίδη βεβαίως, βεβαίως…

ΥΓ 1: Η αλλόφρων τουρκιά, αυτήν την οποία εκφράζει ο μωρός Ερντογάν, προκαλεί ξανά μανά ποικιλοτρόπως την Ελλάδα. Οι σύμμαχοι μας, Ευρώπη κι ΗΠΑ - με τη μεσοβέζικη πολιτική τους - κρατούν αποστάσεις. Π’ ανάθεμα τες!

ΥΓ 2: Είμαστε έθνος ανάδελφον, τελικά…

ΥΓ 3: Από κοντά με την τουρκιά κι η τσαμουριά! Προκαλεί κι αυτή…Ο αναθεωρητισμός εξελίσσεται σε πανδημία!

ΥΓ 4: Με την Ευρώπη και τις ΗΠΑ να χαϊδεύουν μεν, τον αναθεωρητισμό Τουρκίας κι Αλβανίας. Να ραπίζουν δε, της Ρωσίας. Π’ ανάθεμα τες…

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.