Πέρασε το τεστ υψηλής έντασης ο Τσιγγάρας

Κώστας Πετρωτός16 Αυγούστου 2022

Ο Χάρης Τσιγγάρας, όπως έχουμε γράψει εδώ και μέρες, έχει ακολουθήσει ένα ειδικό πρόγραμμα για να ξεπεράσει το σύνδρομο των κοιλιακών προσαγωγών που τον ταλαιπωρεί από τα τέλη της περασμένης αγωνιστικής περιόδου.

Μπορεί στο βασικό στάδιο προετοιμασίας να συμμετείχε τις προπονήσεις και φιλικά παιχνίδια, όμως, μετά την επιστροφή στην Ελλάδα άρχισε να έχει έντονες ενοχλήσεις και αυτό έπαιξε ρόλο και στο να μην πάρει θέση στο πλάνο των αγώνων με την Λέφσκι. Τις τελευταίες μέρες έβγαινε στο γήπεδο για συγκεκριμένα κομμάτια προπόνησης και χθες, πέρασε με επιτυχία από ένα τεστ πολύ μεγάλης έντασης, ακολουθώντας ένα πρόγραμμα σε πολύ υψηλούς ρυθμούς.

Δεν είχε ενοχλήσεις και αυτό ουσιαστικά βάζει σε πρώτο πλάνο την επιστροφή του στις προπονήσεις της ομάδας. Αυτό αναμένεται να γίνει μέσα στην εβδομάδα, μετά από συζητήσεις του τεχνικού και ιατρικού τιμ. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να μείνει εκτός του πρώτου αγώνα με τον Παναιτωλικό και μπει στο αγωνιστικό πλάνο του Λουτσέσκου αφού συμπληρώσει έναν αριθμό προπονήσεων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.