Μανούχος και Στογιάνοφ δεν είδαν την ανατροπή του Νίνη από τον Σισέ και ο Ολυμπιακός πέρασε από τον Βόλο

Metrosport Team20 Φεβρουαρίου 2022

Όλα τριγύρω αλλάζουνε και όλα τα ίδια μένουν έλεγαν οι στίχοι του «Υδροχόου» του αείμνηστου Νίκου Παπάζογλου και στην περίπτωση του Ολυμπιακού και της διαιτητικής προστασίας που τυγχάνει ταιριάζει «γάντι». 

Πώς να εξηγηθεί διαφορετικά άλλωστε, όταν το πεντακάθαρο πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Σισέ πάνω στον Νίνη (με το δεξί του πόδι βρήκε τον μεσοεπιθετικό του Βόλου) δεν το είδαν τόσο ο διαιτητής Μανούχος όσο και ο VARistas Στογιάνοφ… Και από τη στιγμή που έγινε αυτό ο Ολυμπιακός κατάφερε να βρει τον τρόπο να φύγει αλώβητος από το Πανθεσσαλικό λίγα λεπτά πριν την εκπνοή του αγώνα. 

Τικίνιο, Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά συνδυάστηκαν πολύ όμορφα και ο τελευταίος νίκησε τον Κλέιμαν για το τελικό 0-1. Νωρίτερα οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Ρομέρο στο 17’, ενώ ο Φαν Βέερτ στο 21’ έκανε… τσαφ και έχασε μοναδική ευκαιρία για το 1-0. Ο Ολυμπιακός «εμφανίστηκε» στο γήπεδο στο 27’ χάνοντας πολύ μεγάλη ευκαιρία όταν ο Αγκιμπού Καμαρά έκανε το σουτ και η μπάλα βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Κλέιμαν. 

 Στο δεύτερο μισό οι Θεσσαλοί οπισθοχώρησαν αδικαιολόγητα πολύ, με τον Ολυμπιακό να πιέζει ασφυκτικά και τον Ελ Αραμπί στο 58’ να χάνει καλή ευκαιρία. Παρά την πίεση όμως οι ερυθρόλευκοι δεν είχαν άλλες μεγάλες στιγμές και χρειάστηκε η καλή συνεργασία και έμπνευση των τριών ξένων του στο 81’ για να… αποδράσουν με τη νίκη από το Βόλο. 

Οι συνθέσεις:  

ΝΠΣ Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Γκουλέν, Ρομέρο, Φεράρι, Νίνης (46' Mπαρτόλο), Τσοκάνης (71' Κορέα), Φερνάντες, Σοάρες, Ρεγκατέν (80' Σιέλης), Φαν Βέερ 

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Μπα, Λαλά (77' Βρουσάι), Μπουχαλάκης (64' Βαλμπουενά), Μ. Καμαρά, Μασούρας (46' Ονιεκούρου), Καρβάλιο (63' Εμβιλά), Α. Καμαρά (77' Τικίνιο), Ελ Αραμπί

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.