Πέρασε από την Λάρισα με τρία πέναλτι ο Παναθηναϊκός!

Metrosport Team25 Ιανουαρίου 2020

Τα πέναλτι είχαν την τιμητική τους στο παιχνίδι μεταξύ της Λάρισας και του Παναθηναϊκού, που βρήκε νικητές τους «πράσινους» με 0-2. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν τρεις φορές την εσχάτη των ποινών, αλλά ευστόχησαν στις δύο.

Στο 22' ο Ζαχίντ κέρδισε πέναλτι από τον Μόρα, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Χατζηγιοβάννης και τρία λεπτά αργότερα ο Καρανίκας πάτησε τον Νάγκι και ο Βρέσκας έδειξε ξανά την άσπρη βούλα. Ο Χατζηγιοβάννης προτίμησε να σουτάρει αλά Πανένκα, ο Κρίστινσον έμεινε όρθιος και, απλώς, μπλόκαρε την μπάλα.

Τελικά, ο Παναθηναϊκός βρήκε και δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις, από τον Μπουζούκη, και πάλι με πέναλτι, που υποδείχθηκε από ανατροπή του Ανουάρ από τον Κρίστινσον.

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Ζίζιτς, Μόρας (46’ Μπούστος), Μιχαήλ, Μπέρτος, Μιλοσάβλιεβιτς, Γκαζάλ, Κάτσε (64’ Κάτσε), Καρανίκας (46’ Μούζεκ), Ουάρντα, Παπάζογλου.


Παναθηναϊκός: Διούδης, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χατζηθεοδωρίδης (83’ Κολοβέτσιος), Κουρμπέλης, Δώνης (72’ Μπουζούκης), Νάγκι (60’ Ανουάρ), Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Καμπετσής.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.