«Πέρασε» από τη Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ - Πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς με τον ΠΑΟΚ

Metrosport Team12 Ιουνίου 2021

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αναμετρήθηκαν στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής φάσης της handball premier, με την «Ένωση» να επικρατεί του Δικεφάλου, με 10 γκολ διαφορά και ειδικότερα με 28-38, εξασφαλίζοντας το πλεονέκτημα έδρας με φόντο τους τελικούς της διοργάνωσης.

Η ΑΕΚ μπήκε πιο... φουριόζα στο γήπεδο και πήρε νωρίς το προβάδισμα με 1-4, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκει απαντήσεις και να φτάνει στο 5-7, ωστόσο σε εκείνο το σημείο το παιχνίδι άλλαξε ρυθμό με τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν την ένταση και να καταφέρνουν να προηγηθούν μέχρι και με 7-17, ενώ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου η διαφορά αυξήθηκε στα 14 γκολ, καθώς η ΑΕΚ μπήκε μπροστά με 10-24!

Στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ τα έπαιξε όλα για όλα με στόχο την επιστροφή στο παιχνίδι μέσα από την μείωση του σκορ, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε παρά τις προσπάθειες των παικτών του, με την ΑΕΚ να φεύγει στο τέλος νικήτρια με 28-38.

Μετά από το εν λόγω αποτέλεσμα, η ΑΕΚ εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των τελικών, καθώς έφτασε τους 9 βαθμούς, με τον ΠΑΟΚ να ακολουθεί στους 5.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.