Πεπεισμένοι για την υπέρβαση Λουτσέσκου και παίκτες

Metrosport Team23 Μαρτίου 2022

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ

Ποιο είναι το “ταβάνι” του φετινού ΠΑΟΚ; Μέχρι που μπορεί να φθάσει, αγωνιζόμενος με επιτυχία και στις τρείς διοργανώσεις; Έχει την δυνατότητα να αποκλείσει την πανίσχυρη Μαρσέίγ και να βρεθεί στους “4” του Conference League; Επιπροσθέτως μπορεί να φθάσει στον τελικό του Κυπέλλου ξεπερνώντας το εμπόδιο του Ολυμπιακού και να κατακτήσει και πάλι το τρόπαιο; Μπορεί να μειώσει κι άλλο την διαφορά από τον πρωτοπόρο και να βάλει “φωτιά” στο πρωτάθλημα; Σε αυτά τα ερωτήματα θα κληθούν να απαντήσουν οι παίκτες και ο Λουτσέσκου μέσα στο γήπεδο. Εχουν… γολγοθά μπροστά τους. 

Πάντως οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι αισιόδοξοι. Χθες νωρίς το μεσημέρι, στο Metropolis 95,5 στο γκάλοπ που διενεργήθηκε, όταν τέθηκε το ερώτημα εάν ο ΠΑΟΚ μπορεί να αποκλείσει την Μαρσέϊγ, συμμετείχαν 1287 φίλαθλοι. Και το 81% των συμμετεχόντων, ψήφισε πως ο ΠΑΟΚ θα περάσει. Μιλάμε για ένα εντυπωσιακότατο ποσοστό. Το αξιοσημείωτο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Metrosport είναι πως τόσο ο Λουτσέσκου όσο και οι παίκτες του, πιστεύουν ακράδαντα στις δυνατότητές τους.

 Πιστεύουν ότι μπορούν να φθάσουν με επιτυχία έως το τέλος. Εκτιμούν πως μπορούν να περάσουν την Μαρσέιγ και να βρεθούν στους “4”. Έχουν πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους. Και αυτό, εκφράζεται κυρίως, από τις “πριβέ” συνομιλίες τους: “Οι δυνατότητες της ομάδας είναι μεγάλες, μπορούμε να περάσουμε και την Μαρσέίγ”, λένε με νόημα.







Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.