Πένθος για την οικογένεια του Κολοσσού, καθώς έφυγε από την ζωή ο Γιώργος Ματσαμάς ένας άνθρωπος που υπηρέτησε πιστά και ταύτισε το όνομά του με την ομάδα. Αυτή η είδηση δεν προκάλεσε θλίψη μόνο στην Ρόδο ή τα Δωδεκάνησα, αλλά σε όλους τους Έλληνες μπασκετόφιλους.
Η ανακοίνωση του Κολοσσού: «Βαρύ πένθος σκέπασε την οικογένεια της ΚΑΕ Κολοσσός με την απώλεια του Γιώργου Ματσαμά, ενός ανθρώπου που ταύτισε τη ζωή του με τον Κολοσσό από τα πρώτα του βήματα.
Ο Γιώργος Ματσαμάς υπήρξε αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του Συλλόγου από τα ιδρυτικά του χρόνια. Υπηρέτησε τον Κολοσσό με ήθος, αφοσίωση και αγάπη από κάθε δυνατό ρόλο: ως παίκτης, ως προπονητής, ως παράγοντας και ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΑΕ.
Πάντα παρών και σταθερά δίπλα στην ομάδα, ακολούθησε και στήριξε τον Κολοσσό μέχρι και την τελευταία στιγμή, αφήνοντας ανεξίτηλο το αποτύπωμά του στην οικογένεια του Συλλόγου και στο ροδίτικο μπάσκετ.
Η απώλειά του μας γεμίζει θλίψη, όμως η προσφορά και η παρακαταθήκη του θα τον κρατούν για πάντα ζωντανό στις καρδιές μας.
Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγό του Θέκλα και στα παιδιά του, Μαρία, Στεργούλα και Σάββα, καθώς και σε όλους τους οικείους του.
Αιωνία του η μνήμη».
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube