Πέντε ελληνικές ομάδες στις κληρώσεις των πλέι οφ, πότε θα γίνουν

Metrosport Team04 Αυγούστου 2023

Όλες οι ομάδες του «Big 5» της Superleague θα βρεθούν τη Δευτέρα (7/8) στην κλήρωση των play-offs των τριών διοργανώσεων της UEFA που θα γίνει στη Νιόν της Ελβετίας. 

Ο Παναθηναϊκός πέρασε το εμπόδιο της Ντνίπρο, προκρίθηκε στην επόμενη φάση και «κλείδωσε» την επιστροφή του σε ευρωπαϊκό όμιλο ύστερα από επτά χρόνια. Η ΑΕΚ έχει εξασφαλίσει στην χειρότερη των περιπτώσεων την παρουσία της στο Conference League και θα δοκιμασθεί απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ διεκδικώντας την πρόκριση της στην επόμενη φάση του Champios League. 

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε την Μπεϊτάρ στην Ιερουσαλήμ με 4-1, ενώ ο Άρης «λύγισε» την Αραράτ με 1-0 χάρη στο γκολ του Φαμπιάνο. Μετά την πρόκριση και των τριών ελληνικών ομάδων από το β΄προκριματικό γύρο, την ερχόμενη Δευτέρα (7/8) οι πέντε μεγάλοι του ελληνικού πρωταθλήματος θα πάρουν μέρος σε δεύτερη διαδοχική κλήρωση αυτή τη φορά για τα play-offs των τριών διοργανώσεων. 

Στη 13:00 είναι προγραμματισμένη η κλήρωση του Champions League, στην οποία θα συμμετάσχουν η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός, ως ζευγάρι με Ντιναμό Ζάγκρεμπι και Μαρσέιγ, αντιστοίχως. Στις 14:00 είναι η κλήρωση του Europa League στην οποία θα είναι ο Ολυμπιακός μαζί με τη Γκενκ αλλά και η ΑΕΚ ως ζευγάρι με την Ντιναμό. Στις 15:00 είναι η σειρά του Conference League, στην οποία θα μπουν τα ζευγάρια Ολυμπιακό - Γκενκ, ΠΑΟΚ - Χάιντουκ Σπλιτ και Ντιναμό Κιέβου - Άρης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.