Πεντάρα της Νάπολι στη Γιουβέντους και +10 από τη Μίλαν

Metrosport Team13 Ιανουαρίου 2023

Μια εμφατική νίκη πέτυχε η Νάπολι επικρατώντας της Γιουβέντους με 5-1 και ξεφεύγοντας 10 βαθμούς στο βαθμολογικό πίνακα από τη δεύτερη Μίλαν. 

Δυνατή εκκίνηση έκαναν οι γηπεδούχοι που πίεζαν από την αρχή και προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί για την αντίπαλη εστία. Κατάφεραν να βρουν δίχτυα μόλις στο 14ο λεπτό με τον Όσιμεν που πήρε το ριμπάουντ μετά από απόκρουση του Στσένσνι. Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν επηρεασμένοι από το γκολ και δεν μπορούσαν να φτάσουν στην αντίπαλη περιοχή. Στο 26΄ κατέγραψαν την πρώτη τους καλή φάση με κεφαλιά του Μίλικ. 

Στο 39΄ο Κβαρατσχέλια διπλασίασε τα τέρματα για τη Νάπολι αλλά η Γιουβέντους κατάφερε να απαντήσει τρία λεπτά αργότερα και να μειώσει σε 2-1 με τον Ντι Μαρία. 

Η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου βρήκε ξανά τη Νάπολι να κυριαρχεί στο παιχνίδι και να προσπαθεί να φτάσει και σε τρίτο τέρμα. Τα κατάφερε στο 55ο λεπτό με τον Ραχμάνι ενώ 10 λεπτά αργότερα ο Όσιμεν έστειλε για δεύτερη φορά τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 4-1. Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να βρουν τα πατήματα τους στο χορτάρι και η Νάπολι έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της πετυχαίνοντας και πέμπτο γκολ με τον Ελίς Ελμάς. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε και η Νάπολι πανηγύρισε μια σπουδαία νίκη. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Νάπολι: Μέρετ, Ντι Λορέντσο, Κιμ, Ραχμάνι, Ρούι (70' Ολιβέρα), Ανγκίσα, Λόμποτκα, Ζιελίνσκι (79' Εντομπελέ), Πολιτάνο (46 'Έλμας), Όσιμεν (79' Ρασπαντόρι), Κβαρατσχέλια (89' Λοσάνο).

Γιουβέντους: Σέσνι, Ντανίλο, Μπρέμερ, Σάντρο, Κιέζα (74' Ίλινγκ Τζούνιορ), ΜακΚένι, Λοκατέλι (56' Παρέδες), Ραμπιό (83' Σοουλέ), Κόστιτς, Ντι Μαρία (Μιρέτι), Μίλικ (57' Κεν).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.