Greek freak: Πέναλτι και G/G στην Τρίπολη, ευκαιρία για τη Λαμία

Χάρης Δημαράς27 Φεβρουαρίου 2021

Τον έχει πάρει η κάτω βόλτα και έχει μπλέξει για τα καλά ο ΟΦΗ. Σα να μην έφτανε το γεγονός ότι έχει να κερδίσει σχεδόν 2 μήνες, ήρθαν δύο ακόμη τραυματισμοί παικτών. Νέιρα και Καστάνιος έμειναν εκτός για τα επόμενα ματς κι αυτό δημιουργεί επιπλέον πονοκέφαλο στον Γιώργο Σίμο. Επιστέφει ο Σαρδινέρο. Ο Απόλλων Σμύρνης μετά τις δύο σερί ήττες (και μάλιστα χωρίς γκολ) έμπλεξε λίγο βαθμολογικά. Με νίκη όμως κρατάει τη διαφορά, αλλά και με βαθμό είναι καλά. Προβλήματα δεν έχει ο Παράσχος. Μοιρασμένη η παράδοση.

Με απουσίες στην άμυνα και τα χαφ (Ινγκασον, Κρέσπο, Σβαμπ), αλλά τους Τζόλη και Αντρίγια Ζίβκοβιτς κανονικά, ο ΠΑΟΚ θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο του σερί στο πρωτάθλημα, σε μια έδρα που δεν περνάει εύκολα στα τελευταία χρόνια. Ο Αστέρας πλήρης. Η παράδοση δείχνει και... αρκετά τέρματα. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε για δύο ματς να κρατήσει το μηδέν, απόψε δε θα είναι το ίδιο εύκολο. G/G και σε σημείο πιθανότερο το διπλό. Πιθανό και το πέναλτι.

Στο «Βικελίδης» ο Άρης θέλει να καθαρίσει όσο το δυνατόν πιο νωρίς απέναντι στον Ατρόμητο, γιατί τον περιμένουν δύο πολύ σημαντικές αναμετρήσεις, την Πέμπτη με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο και την Κυριακή στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ. Πιθανό το rotation συνεπώς από τον Μάντζιο. Οι Περιστεριώτες είναι ουσιαστικά αδιάφοροι βαθμολογικά, αλλά το ματς χρειάζεται προσοχή. Επιστροφή Γούτα. Υπερβολική απόδοση στο G/G (2.25).

Εχασε τον τελικό με τη Λαμία η ΑΕΛ και ουσιστικά ελπίζει μόνο… σε αναδιάρθρωση. Ακόμη και να κερδίσει τον Παναιτωλικό αμφιβάλλω πως μπορεί να κάνει το 3Χ3 και αν μπορεί στα πλέι-αουτ να προλάβει το «τρένο». Οι Αγρινιώτες πήραν χρυσό τρίποντο με τον Παναθηναϊκό. Σοκ με Τζανακάκη, που χάνει όλη τη σεζόν. Το εντυπωσιακό είναι πως η ΑΕΛ δεν έχει νίκη εντός φέτος και ο Παναιτωλικός νίκη εκτός, οπότε ίσως το ρόδι σπάσει για τον έναν εκ των δύο.

Η Λαμία πήρε μπρος για τα καλά και με το διπλό στη Λάρισα φουλάρει για να αποφύγει και την 13η θέση. Θετική συγκυρία γι’ αυτήν το γεγονός ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα θα σκέπτεται το μεσοβδόμαδα παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Συνεπώς, έχει την ευκαιρία με νίκη επί των ουσιαστικά αδιάφορων βαθμολογικά Ηπειρωτών να κάνουν ένα ακόμη βήμα…

Αθηναϊκό ντέρμπι στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό να πετυχαίνει μεν σε κακή συγκυρία την ΑΕΚ, αλλά και να έχει μεσοβδόμαδα τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΣ και να είναι φυσιολογικό να έχει το μυαλό του κι εκεί. Εκτός από τους φιλοξενούμενους οι Ολιβέιρα, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Σαμπανάτζοβιτς, Κώστας Γαλανόπουλος, Σιμόες, επιστροφή για Σάκχοφ. Απόντες από την άλλη Σανκαρέ και Σένκεφελντ. 1-1 το βλέπω.

Τη Δευτέρα ο Βόλος υποδέχεται τον Ολυμπιακό τη Δευτέρα, χωρίς τον Περέα, σε ένα παιχνίδι χωρίς ιδιαίτερο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Οι ερυθρόλευκοι θα ρίξουν το βάρος στη ρεβάνς Κυπέλλου την Πέμπτη, οπότε δε θα μου φανεί περίεργο το ισόπαλο αποτέλεσμα.

ΔΥΑΔΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ 1Χ – ΠΑΟΚ G/G & OVER

ΕΙΔΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

ΠΑΟΚ ΑΠΟΒΟΛΗ & ΠΕΝΑΛΤΙ

ΔΥΑΔΑ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ G/G

ΣΚΟΡΑΚΙΑ…

ΑΣΤΕΡΑΣ – ΠΑΟΚ 1-2

ΑΡΗΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2-1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΕΚ 1-1

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.