Πέλλιος: «Ο Σαββίδης πάντα ήταν ζεστός - Η μοναδική μου διαφωνία με τον Λουτσέσκου»

Metrosport Team30 Σεπτεμβρίου 2021

Ο πρόεδρος των βετεράνων του ΠΑΟΚ, Φιλώτας Πέλλιος, μίλησε στο Metropolis 95.5 για την τηλεδιάσκεψη με τον Ιβάν Σαββίδη, αλλά και την διαχείριση της ομάδας από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

«Ο Σαββίδης είναι ζεστός, πάντα ήταν. Έχει πονέσει τον ΠΑΟΚ, φαίνεται και από τα λεφτά που έχει ξοδέψει» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Το γήπεδο θα δρομολογηθεί. Περιμένει από την Κυβέρνηση να συμμετέχει σε αυτό το μεγάλο οικοδόμημα. Πιστεύουμε να γιορτάσουμε τα 100 χρόνια σε αυτό το γήπεδο. Με ένα νέο στάδιο θα υπάρχουν περισσότερο προπωλημένα εισιτήρια και γενικότερα έσοδα. Είναι κοντινός ο χρόνος μέχρι το 2026, αν, όμως, ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες θα προλάβουν».


Για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας σημείωσε: «Καιρός ήταν να φανεί η δουλειά που γίνεται. Η νίκη επί της ΑΕΚ ήταν τονωτική ένεση και νομίζω ότι από εδώ και πέρα θα πάμε πολύ καλύτερα. Το παιχνίδι με την Σλόβαν είναι σημαντικό και θέλω να πιστεύω ότι θα κερδίσουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».


Για την μοναδική διαφωνία που έχει με τον Λουτσέσκου: «Έπρεπε να ετοιμάσει λίγο περισσότερο και άλλους παίκτες. Έχουμε 2-3 παιδιά που πρέπει να τους δοθούν παιχνίδια. Δεν μπορείς να βάλεις κάποιον κατευθείαν και να είναι αστέρι. Μπορεί να δοκιμάσει κάποια παιδιά για ένα τέταρτο. Ο 35άρης θα αντέξει μέχρι το 70'. Η άμυνα είναι γερασμένη.


Ο Μιχαηλίδης, για παράδειγμα, θα μπορούσε να παίζει παραπάνω. Έχει εμπειρίες, λάθη θα γίνονται αλλά αυτά θα μειώνονται. Ο Κούτσιας μπορεί να μπει για 20 λεπτά. Είναι τέσσερα παιδιά εκ των οποίων τα δύο μπορούν να είναι έτοιμα να αγωνίζονται».


Κατέληξε λέγοντας: «Ενίσχυση θα χρειαστεί σίγουρα για να λέμε ότι πάμε για πρωτάθλημα. Με αυτό το υλικό πιστεύω ότι μπορούμε να αντέξουμε μέχρι τον Ιανουάριο».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.