Πέλλιος: «Ο Άγγελος δεν κάνει την γλάστρα - Μπορεί να γίνει η γέφυρα ανάμεσα σε Γκαρσία και Λουτσέσκου»

Metrosport Team17 Νοεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Φιλώτας Πέλλιος, πρόεδρος των βετεράνων του ΠΑΟΚ, σχολιάζοντας την ανάθεση της θέσης του Άγγελου Αναστασιάδη στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Διαβάστε αναλυτικά όσα αποκάλυψε στο Metropolis 95.5: «Φυσικά και συμφωνώ με αυτή την απόφαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Με τον Άγγελο έχουμε μεγαλώσει μαζί στον ΠΑΟΚ, είμαστε από το 70΄ μαζί. Ο Άγγελος είναι αδερφός μου, δεν ήταν μόνο συμπαίκτης μου.

Του εύχομαι δύναμη και γερό στομάχι. Να αντέξει και να περάσει καιρό σε αυτή την θέση. Ωστόσο, όσον αφορά το προπονητικό κέντρο, είναι σίγουρο πως δεν έχει τις απαιτούμενες γνώσεις. 

Θέλει να έχει καθοριστικό ρόλο, αν δεν έχει  θα φύγει. Ο Άγγελος δεν θα κάτσει να είναι γλάστρα. Αυτό που είναι να το κάνει, θα το κάνει. Αλλιώς παίρνει το καπέλο του και φεύγει. Και καλά κάνει. Γιατί από την ώρα που τον παίρνει ο ΠΑΟΚ και του δίνει κάποιο ρόλο, πιστεύω ότι με συζήτηση μπορεί να προσφέρει. Έχει γνώσεις πάνω στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Αυτός είναι ο χαρακτήρας του Άγγελου. Τον αγαπώ και συμφωνώ που είναι στον ΠΑΟΚ. Αν τον αφήσουν, έχει πολλά να προσφέρει. Από τον Άγγελο θα παίρνουν την γνώμη του για οτιδήποτε γίνεται στην ομάδα. Αν τον έχουν μόνο για το αθλητικό κέντρο, ο Άγγελος θα φύγει αύριο».

Παράλληλα, ο παλαίμαχος σχολίασε και το ρόλο που μπορεί να παίξει ο Άγγελος Αναστασιάδης στην εξομάλυνση των σχέσεων Λουτσέσκου- Γκαρσία: «Μπορούν και πρέπει να καθίσουν στο τραπέζι όλοι μαζί, να βάλουν κάτω τις γνώσεις τους και να κάνουν σωστή δουλειά. Από ότι ξέρω όμως Λουτσέσκου και Γκαρσία δεν τα έχουν καλά. Είναι απαράδεκτο που έχουν πάρει 10 παίκτες και παίζουν μόνο οι τρεις. Ο Άγγελος μπορεί να γίνει η γέφυρα ανάμεσα σε Γκαρσία και Λουτσέσκου. Είναι σημαντικό και μακάρι να συμβεί αυτό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.